Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за тоа што си пишал дека си пошол до охрид епа браво
ТОМОС АВТОМАТИК А3М му беше официјалната ознака на автоматикот што го имав како средношколец.Ауспухот ми го правеше вујко ми а на крајот имав ставено за тоа време(почеток на 80-те)спреј за коса за жени со огромна запремина:pos2::pos2:.Ја чекав мајка ми да го потроши за да биде поставен на ауспух за нормалноЛуѓе, земете си ТОМОС и ке видите што е мерак. не дека е некој фраерски мотор ама сепак е убаво да се навратиш на времето кога се возеа масовно. Од палетата на томос сум пробал автоматик, CTX, ATX, BT50... сите се топ. малку трошат и евтини се деловите. Јас би препорачал да си тргнете на страна 50-60 евра и да си купите еден томос автоматик и да му се изнавозите.
Кажи нешто повеке ,мириса ли на бензин ?pomos imam penta tomos 3.5 smeniv svekica se smeniv nikako da mi zapali nikako a nema ni 5 sata vozeno cuvana e maksimalno palam i ke dojde do palenje i posle 5 sec se gasi !!!! pomos ve molam kako bog!!