Македонски модни инстаграм профили

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...
Леле, леле. Не знаел која е Катарина и изгледала како и секоја слаба жена :pos:

Кога веќе збориме за познати фаци, кои и веќе не се толку релевантни во нивните кариери, сите овие модни инфлуенсери/ки можат вода да му носат на стилот што го фураше Боки13.
Ко особа одвратен, али бар имаше препознатлива и единствена појава.
Еднаш го видов низ град пред некои си 8-9 год, се изненадив од висината, сигурно е над 190. Носеше крзнена бунда и шубара со некои си светљуцави наочари, и да нејќеш ќе го приметиш.

Иам слушнато од многу веродостоен извор дека тука на форумот сме ја имале најјаката манекенка од Македонија :love:
Ама ќе си ќутам : )))

Иам слушнато од многу веродостоен извор дека тука на форумот сме ја имале најјаката манекенка од Македонија :love:

Вакви половични недокажани информации отсекогаш ме нервирале.
Зашто воопшто тогаш го пиша постот? :D

Да ве заинтригирам и да лапам дислајкови :ROFLMAO: ...толку можам да кажам, а веројатно и толку смеам...

Да ве заинтригирам и да лапам дислајкови :ROFLMAO: ...толку можам да кажам, а веројатно и толку смеам...

Не се секирај, ќе им кажеш во пораки на машкиве, јас сепак не сум толку заинтересирана. :D

Па не знам дали си или не, ама нема да им кажам ни нив, за жал не можам да ја споделам таа информација на никој, ама еве и ова што го пишав нека ве радува.
Добро е да се знае дека сепак има и прекрасни луѓе на форумов.

Да. Ја имам честа да се познавам со неа, али одамна не е активна на модните писти.
Жалното е што пола форум ќе каже дека „не е нешто вау“ :(

Башка, инфлуенсерството не и е предизвик.

Да. Ја имам честа да се познавам со неа, али одамна не е активна на модните писти.
Жалното е што пола форум ќе каже дека „не е нешто вау“ :(

Башка, инфлуенсерството не и е предизвик.
Оти жално?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom