Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.220
- Поени од реакции
- 34.502
Леле, леле. Не знаел која е Катарина и изгледала како и секоја слаба женаОваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...
Леле, леле. Не знаел која е Катарина и изгледала како и секоја слаба женаОваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...
Оди глеј го Трето полувреме и врати се.Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...
Јебо би јеНишто посебно не е Катарина бе, што ви е? Генерична манекенка.
Па не реков дека ми е грдаЈебо би је
Вакви половични недокажани информации отсекогаш ме нервирале.Иам слушнато од многу веродостоен извор дека тука на форумот сме ја имале најјаката манекенка од Македонија
Ама ќе си ќутам : )))
Не ни спомнав дали е убава или не, стилот на облакање ми се свиѓаНишто посебно не е Катарина бе, што ви е? Генерична манекенка.
Не се надоврзав на тебе и не алудирав на твој постНе ни спомнав дали е убава или не, стилот на облакање ми се свиѓа
Не се секирај, ќе им кажеш во пораки на машкиве, јас сепак не сум толку заинтересирана.Да ве заинтригирам и да лапам дислајкови ...толку можам да кажам, а веројатно и толку смеам...
Да. Ја имам честа да се познавам со неа, али одамна не е активна на модните писти.Иам слушнато од многу веродостоен извор дека тука на форумот сме ја имале најјаката манекенка од Македонија
Ама ќе си ќутам : )))
Оти жално?Да. Ја имам честа да се познавам со неа, али одамна не е активна на модните писти.
Жалното е што пола форум ќе каже дека „не е нешто вау“
Башка, инфлуенсерството не и е предизвик.