Македонски модни инстаграм профили

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Кога веќе збориме за познати фаци, кои и веќе не се толку релевантни во нивните кариери, сите овие модни инфлуенсери/ки можат вода да му носат на стилот што го фураше Боки13.
Ко особа одвратен, али бар имаше препознатлива и единствена појава.
Еднаш го видов низ град пред некои си 8-9 год, се изненадив од висината, сигурно е над 190. Носеше крзнена бунда и шубара со некои си светљуцави наочари, и да нејќеш ќе го приметиш.

T

Torchyrus

Гостин
Иам слушнато од многу веродостоен извор дека тука на форумот сме ја имале најјаката манекенка од Македонија :love:
Ама ќе си ќутам : )))

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Иам слушнато од многу веродостоен извор дека тука на форумот сме ја имале најјаката манекенка од Македонија :love:
Вакви половични недокажани информации отсекогаш ме нервирале.
Зашто воопшто тогаш го пиша постот? :D

T

Torchyrus

Гостин
Да ве заинтригирам и да лапам дислајкови :ROFLMAO: ...толку можам да кажам, а веројатно и толку смеам...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Да ве заинтригирам и да лапам дислајкови :ROFLMAO: ...толку можам да кажам, а веројатно и толку смеам...
Не се секирај, ќе им кажеш во пораки на машкиве, јас сепак не сум толку заинтересирана. :D

T

Torchyrus

Гостин
Па не знам дали си или не, ама нема да им кажам ни нив, за жал не можам да ја споделам таа информација на никој, ама еве и ова што го пишав нека ве радува.
Добро е да се знае дека сепак има и прекрасни луѓе на форумов.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.220
Поени од реакции
34.502
Да. Ја имам честа да се познавам со неа, али одамна не е активна на модните писти.
Жалното е што пола форум ќе каже дека „не е нешто вау“ :(

Башка, инфлуенсерството не и е предизвик.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Да. Ја имам честа да се познавам со неа, али одамна не е активна на модните писти.
Жалното е што пола форум ќе каже дека „не е нешто вау“ :(

Башка, инфлуенсерството не и е предизвик.
Оти жално?

Kajgana Shop

На врв Bottom