Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Vo slucajov ti si klasicen kuropusac im go pusis na navivacite od Vardar.

Jas sum realen im ja pisav vistinata 18 utakmici nemaat pobeda protiv Shkendija.
Nekoi od navivacite se nalutija sto e i razbirlivo.
Jas ne sum im dushman niti pak kriv za nivniot neuspeh.

Tie navivaci na Vardar ne se nisto povekje makedonci od mene tuku naprotiv, jas sum dete od covek koj ja obucuval vojskata uste pred vojnata, vo vremeto koga sme imale chista vojska, denes i vojskata ni e poshiptarena.
Tesko na toj covek sto ima dete kako tebe:tapp:

Нема шанси ова да го направиле припадници на најмирољубивиот, најпоштениот, најнапатениот и најмирниот народ на планетава земја. Ова мора да е дело на српските тајни служби кои уште еднаш им подвалуваат на жалните кротки албанчиња, како и за се друго во животот до сеа. Они се толку невини што на мравка не газат. Така @puno?

micko i bilal igrat kur tasak so vas
Моча шиптaр на Македонска Црква со знамиња на учк и чавки aa ve rabotat micko i bilal ooo
Се крева Крст aaa ne go rusi sozivot be naci fashi kaur
Еден по еден фатени за раче ќе заминете.

Новоназначената економската директорка на Клиниката за токсикологија Бесија Илјази не знае македонски јазик, па кога мора да соработува со колегите, преведувачи ѝ се двете секретарки врботени во оваа клиника, дознава МКД.мк од извори во клиниката. Дополнително, велат тие, таа не ретко на работа доаѓа со својот татко кој постојано е со неа како да е нејзино обезбедување.

:lolzz:

Барем е токсиколог... Замисли Бесија да беше гиноколог? :unsure:

Албанците нема никогаш да престанат да ги провоцираат Македонците.

А што ако може не е како што изгледа на прв поглед? Нели е симптоматично малку што:

1. Африм го нема некое време на форумов.

2. Го има кажано следново:

Ако мора албанците да веруваат во виша сила пре би сакал да се христијани.

3. Орел се појавува на црква.

Коинциденција? Ај тинк нот. Што ако знамето означува шиптaрско присуство во црквата и конвертирање? И ако е така на кого му смета православизација на шиптaрите во Македонија?

Abe teski glupaci ima megu “brakava”. Na fb izleguva vesta deka policijata vrsela istraga za slucajov, i gi citam komentarite, teski bolesnici, komentarive im se vo stilot “ Pa zosto policijata da istrazuva? Pa neli znameto e oficijalno vo drzavata? “

А што ако може не е како што изгледа на прв поглед? Нели е симптоматично малку што:

1. Африм го нема некое време на форумов.

2. Го има кажано следново:

3. Орел се појавува на црква.

Коинциденција? Ај тинк нот. Што ако знамето означува шиптaрско присуство во црквата и конвертирање? И ако е така на кого му смета православизација на шиптaрите во Македонија?
Мене лично ми смета Албанска православна црква во Македонија. Затоа што ова повеќе на тоа ми личи. Едно време и ДУИ се занесуваа со таква идеја.

Абе мене ме интересира, скопјани вие ебете ли шиптарки? Дават или се плашат?
Какви млади шиптарки има, по по по...башка има некои помодерни него кауркиве наши.....не ми се годините иначе :sekcza:

Абе мене ме интересира, скопјани вие ебете ли шиптарки? Дават или се плашат?
Ебеме.
Кога ќе идеме на одмор у Албанија.
Ја до сега не сум бил, планирам летово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom