Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Да, цела копија на таа од Владо Јанески.Ти ја сфати пораката пошо го знаеш цел текст од шпонскава песна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, цела копија на таа од Владо Јанески.Ти ја сфати пораката пошо го знаеш цел текст од шпонскава песна.
Дали сериозно спореди УЧК песна со песна на Владо Јаневски?![]()
ne ne znaci toa, mozhe da zhiveete i vie. Ne sme tolku lloshi.Шкуп е шќиперис мислам дека пее.. значи Шкуп е шќиперис дали тоа значи дека другите 500 илјади жители Македонци, Срби, Хрвати, роми, турци и други, Шкуп не е нивни? Да си одиме, да пакуваме куфери?
Фала на љубезноста и дозволата да можеме да живееме во Скопје.ne ne znaci toa, mozhe da zhiveete i vie. Ne sme tolku lloshi.
Реално да зборуваме, сигурно нема да снимаат спотови за песни пред ГТЦ за кој што тогаш шарените одбиваа Коце да го среди.Фасцинантна е опседнатоста на уметниците од цела Илирида со Скопје 2014. Милион пати сум начекал поминувајќи низ нивни канали спотови, и тоа од секаков жанр, од народно до рап, снимани на Камени/плоштад, со прописно опфаќање на секој изграден објект од тој проект. И тоа очигледно дека не се само тукашни, туку и пеачи од Косово/Албанија дојдени специјално за да снимат спот на таа локација. Да беше Грујо нивен ќе владееше доживотно со нив, 10:1 ќе го чистеше на избори Ахмети, општонароден делириум ќе беше кај и да им се појави, единствено рамен со дочекот на Полат Алемдар во Тетово.
Па на спот реално убаво изгледа, ама да живееш до и во тие згради треба да е голгота, нормално ако имаш најмалку основно образование или двоцифрен број на iq.Реално да зборуваме, сигурно нема да снимаат спотови за песни пред ГТЦ за кој што тогаш шарените одбиваа Коце да го среди.
Роднини мои од странство кои што беа дојдени од странски држави каде што има неверојатни градби беа ептен фасцинирани од проектот, дури и се чудеа (како што се чудиме сите ние што не сме од Скопје) зашто скопјани го мразат проектот кој што направи Скопје да заличи на главен град и на нешто.
Грујо убаво го доловил балканскиот менталитет, било каде во балканот он ќе победеше, гради им на хората објекти слични на бајките од дизни, нема врска што се од стиропор.со ваков рецепт и кај вас вечно ќе владееше, мораше светска сила да се помеша за да падне.Фасцинантна е опседнатоста на уметниците од цела Илирида со Скопје 2014. Милион пати сум начекал поминувајќи низ нивни канали спотови, и тоа од секаков жанр, од народно до рап, снимани на Камени/плоштад, со прописно опфаќање на секој изграден објект од тој проект. И тоа очигледно дека не се само тукашни, туку и пеачи од Косово/Албанија дојдени специјално за да снимат спот на таа локација. Да беше Грујо нивен ќе владееше доживотно со нив, 10:1 ќе го чистеше на избори Ахмети, општонароден делириум ќе беше кај и да им се појави, единствено рамен со дочекот на Полат Алемдар во Тетово.
Замисли која е таа заблуда и психолошка болест, пред 20 години да бегаш од Косово, да се населиш тука, и да се нарекуваш автохтон.
Друже тие роднини немаат допирни точки со реалноста. Не знам јас на кого му сметаат спомениците, мене лично не, ми смета тоа што се испра пари на нив а народот не виде ништо добро на матријален план, ми смета тоа што за 11 год направија милион споменици додека на чекор од нив полека но сигурно се чистеше територија и го изгубивме главниот град за со оваа власт сега тоа да се финишира. Која е поентата на спомениците коа за некоја деценија ќе мочаат и серат по нив идните млади Албанци а пак нашата младина нема ни да знае на наброи двајца дејци, на народот му се всадува тој дух а преку споменици тоа не се прави, за тоа служат некои други институции а и самата власт се ангажира максимално за тоа.Реално да зборуваме, сигурно нема да снимаат спотови за песни пред ГТЦ за кој што тогаш шарените одбиваа Коце да го среди.
Роднини мои од странство кои што беа дојдени од странски држави каде што има неверојатни градби беа ептен фасцинирани од проектот, дури и се чудеа (како што се чудиме сите ние што не сме од Скопје) зашто скопјани го мразат проектот кој што направи Скопје да заличи на главен град и на нешто.
Па не би рекол дека немаат допирна точка со реалноста, нивниот поглед е малку пообјективен кога се работи за како тоа изгледаат градбите од СК 2014.Друже тие роднини немаат допирни точки со реалноста. Не знам јас на кого му сметаат спомениците, мене лично не, ми смета тоа што се испра пари на нив а народот не виде ништо добро на матријален план, ми смета тоа што за 11 год направија милион споменици додека на чекор од нив полека но сигурно се чистеше територија и го изгубивме главниот град за со оваа власт сега тоа да се финишира. Која е поентата на спомениците коа за некоја деценија ќе мочаат и серат по нив идните млади Албанци а пак нашата младина нема ни да знае на наброи двајца дејци, на народот му се всадува тој дух а преку споменици тоа не се прави, за тоа служат некои други институции а и самата власт се ангажира максимално за тоа.