Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е, според понашањето на западните држави цела галама околу срањето се очекува да заврши на лето. Ќе нема рестрикции, ќе нема сертификати, ќе нема маски.

Вирусот како вирус ќе си остане сигурно уште 2-3 години да си циркулира низ светот додека не ослабне на ниво на обична настинка.

Ерик Клептон е еден од ретките кој не отиде full retard за Ковид вакцините. Дел од познатите ја проповедаа Новата реалност, потенцирајќи го елитизмот кој пулсира во нив. Тоа беше повеќе од очекувано.

Поради ова, култот проваксерски го нападна.

И, да ја зачиниме темава со малку музика. :love:

o_23540467_1280.png

Алах ги казни, ако праат сунет....

јасно е како БЕЛ ДЕН дека Бустерите само го налутија Омикронот !!!!

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...um=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s

Порталот преку кој треба да се регистрираат сите ослободени од задолжителната вакцинација, не е навреме завршен, па може да почне со работа, можеби дури во април.

Доцнењето на порталот спречува невакцинираните, кои не можат да ја примат вакцината, да бидат изземени од примената на законот.

Поради доцнењето на страницата, казнувањето на граѓаните кои не се вакцинирани веројатно ќе почне подоцна, не како што беше планирано на 16 март, туку дури на 22 април.

HAHAHHAHAHAHAH parodii vo Avstrija

Истотака и 850 илјади сертификати наскоро ќе бидат збришани од базата на министерство за здравство.
Дури и лидерот на култот е резервиран за сертификатите и пред 20 дена ја нагласи потребата од нивно укинување. И јас очекувам до пролет да бидат укинати. :noze:

А ко ќе ми текни востание креваа за вакцини како сме немале, папапа шо народ ќе бевме :)
Нека ги фрлат и нека не ни носат веќе вакцини...доста е, прва доза, втора доза, ај не ја бива, па трета мајка, а не, ајт четврта доза....а секој втор веќе е заболен....мистерија голема, па и во Пекинг со толку мерки на претпазливост, вирусот го раширија..е како бе:(

А ко ќе ми текни востание креваа за вакцини како сме немале, папапа шо народ ќе бевме :)
Emi ti ne se vakcinirase, drug, tret, cetvrt i taka , ostanaja visak. E takov narod sme, ne se vakcinirame :toe:
Автоматски споено мислење:

Нека ги фрлат и нека не ни носат веќе вакцини...доста е, прва доза, втора доза, ај не ја бива, па трета мајка, а не, ајт четврта доза....а секој втор веќе е заболен....мистерија голема, па и во Пекинг со толку мерки на претпазливост, вирусот го раширија..е како бе:(
Nemoj Ron da te procita. Srce go ima fateno ko go procita ova. Da znaese deka ima visok vakcini ke bapnese uste pet sest busteri, neka ima ;)

Остана некој непрележан кај нас? :D
Sega zasega hrabro se drzam. Pojma nemam dali imam prelezano ili ne , nemam napraveno testovi za prelezanost, bitno klasicni simptomi nemav pa i da imam, od noga so se veli ja pominav. Bez vakcini, busteri i so znam jas tamu so. A raka na srce ne deka nesto posebno se pazev :toe:

Последно уредено:
Како и да е, според понашањето на западните држави цела галама околу срањето се очекува да заврши на лето. Ќе нема рестрикции, ќе нема сертификати, ќе нема маски.

Вирусот како вирус ќе си остане сигурно уште 2-3 години да си циркулира низ светот додека не ослабне на ниво на обична настинка.
Баш пред некој ден ми се појави дека мороните од Европска комисија сакаат да ги продолжат сертификатите до јуни 2023.

Emi ti ne se vakcinirase, drug, tret, cetvrt i taka , ostanaja visak. E takov narod sme, ne se vakcinirame :toe:

Nemoj Ron da te procita. Srce go ima fateno ko go procita ova. Da znaese deka ima visok vakcini ke bapnese uste pet sest busteri, neka ima ;)

Sega zasega hrabro se drzam. Pojma nemam dali imam prelezano ili ne , nemam napraveno testovi za prelezanost, bitno klasicni simptomi nemav pa i da imam, od noga so se veli ja pominav. Bez vakcini, busteri i so znam jas tamu so. A raka na srce ne deka nesto posebno se pazev :toe:
Ќе се вакцинирам ако треба само фира да не одат :ROFLMAO:

Да ви се пофалам, и кај нас дојде омикронот на гости, го испотивме за 24 часа и сега сме вакцинирани. Од етички причини се си платив на приватно ( тестови, крвна слика, општ лекар, бруфенче, ивермектинче, портокали ) оти не сакав да сме товар на здравствениот систем вакви непослушни невакцинирани иако за овој сој евидентно ништо тоа не важи ама што е тоа битно. Целта е да ме има во системот за да можам после најлегитимно да идам у кафана ( иако уопште не ми е пракса ) и да наздравам за Рон.

Да ви се пофалам, и кај нас дојде омикронот на гости, го испотивме за 24 часа и сега сме вакцинирани. Од етички причини се си платив на приватно ( тестови, крвна слика, општ лекар, бруфенче, ивермектинче, портокали ) оти не сакав да сме товар на здравствениот систем вакви непослушни невакцинирани иако за овој сој евидентно ништо тоа не важи ама што е тоа битно. Целта е да ме има во системот за да можам после најлегитимно да идам у кафана ( иако уопште не ми е пракса ) и да наздравам за Рон.
Со помин нека ви е. Течности, витаминска терапија, мирување.

Ова мирувањето сериозно сфатете си го сите прележани, независно симптоматски/асимптоматски. Не е препорачливо да се оптеретува организмот, не само додека сте инфицирани, туку и извесен период после тоа. Дајте си оддишка, дајте му време на организмот да се врати во нормала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom