Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
бафра е блиску новото откровение, а тоа е дека има некои големи сили кои работат на тоа да го активираат 5џито и да почне контролата врз вакцинираните. Се ближи судниот ден.
Прегледај го приврзокот 309608
да бе, а јас од А1 да го добијам другарот на телеком, често мора на Вибер да ѕвонам, вака ми кажува го исклучил телефонот или е надвор од мрежно покривање...

Кој е резонот на Филипче дибекот за 45 дена пост ковид серт. кога у цел свет е 6 месеци?

Кој е резонот на Филипче дибекот за 45 дена пост ковид серт. кога у цел свет е 6 месеци?
За да изврши притисок за трета доза а ако останат СДСШ на власт и четврта би дошла на ред.Се слушаат гласини дека после изборите ќе бара да воведе забрана за влез на невакцинирани по маркети но ако тоа го направи ќе си ја стави главата во торба бидејки албанците и радикалните македонци такво нешто не простуваат.

Абе јасно е. Неделава ќе ги тргнат и мерките за влез во молови.

Само тоа ќе биде само за избори. Филипче ќе си продолжи со фашистичките мерки после избори.

Еј камо среќа да ги тргнат мерките за молови. Побескорисно срање во живот мислам дека не сум видел и чул. Подобра опција ќе им беше ако сакаш да седнеш на кафе или ресторан, КОЈ се наоѓа во регион на мол тогаш да си бараат сертификат, за шопинг и пазарење нема поента.

Еј камо среќа да ги тргнат мерките за молови. Побескорисно срање во живот мислам дека не сум видел и чул. Подобра опција ќе им беше ако сакаш да седнеш на кафе или ресторан, КОЈ се наоѓа во регион на мол тогаш да си бараат сертификат, за шопинг и пазарење нема поента.
Ако е за така ни за влез во ресторан нема поента.
Црна Гора ги повлече сертификатите, мислам дека и ние целиме натаму.

Најнај глупава дебилна мерка, очекувана од дебилна комисија и дебилен министер за здравство.
Во молови не те пуштаат да влезеш ако не си вакциниран, додека јавниот превоз, каде што илјадници дневно патници се возат во нив, гз преку глава, секој на некој му дише у врат, у фаца, џгањ вообичаен, со децении се гужвите, најголемите кластери, оти никој не ги дезинфицира, не ги луфтира тие автобуси ...и никому ништо, битно е во моловите да не влезеш.
Лудило.

Туку друго ме нервира, ....нема голем број на заболени хоспитализирани ковид болни, а термини нема,неможеме контроли да си направиме, обични прегледи, еве посебно сега кога имаме драстични промени на времето и многу луѓе бараат лекарска помош, посебно тие со хронични болести

Сега за избори се фалат дека наскоро ќе го отвараат новиот кај стариот саем.Тоа значи дека прометот во сегашниот во Карпош 4 ќе се намали за дополнителни 50% бидејки половина од вакцинираните ќе се префрлат во новиот па наместо во Сити мол 50% население ќе има само 25% а останатите 25% ќе одат во новиот.

Oficijalno corona negativen test :pipi:

Imav kompletno razlicni simptomi od site pati do sega koga sum imala problem.
Vo glavno zatnat nos, grloto voopsto ne me fati, iako sekogas mi strada prvo grloto. Cuvstvuvav omalaksanost. Temperatura nemav vopsto. Vkus, miris ok. Ne sakav da se testiram, ama maticniot insistirase

Koga me testiraa me prasaa dali sum vakcinirana. Pa otkako im rekov NE, samo odgovorija " I nie ne sme vakcinirani" :icon_mrgr:

Oficijalno corona negativen test :pipi:

Imav kompletno razlicni simptomi od site pati do sega koga sum imala problem.
Vo glavno zatnat nos, grloto voopsto ne me fati, iako sekogas mi strada prvo grloto. Cuvstvuvav omalaksanost. Temperatura nemav vopsto. Vkus, miris ok. Ne sakav da se testiram, ama maticniot insistirase

Koga me testiraa me prasaa dali sum vakcinirana. Pa otkako im rekov NE, samo odgovorija " I nie ne sme vakcinirani" :icon_mrgr:
Дури ти трај тестот сега фаќај патот за Swedska :D

Дури ти трај тестот сега фаќај патот за Swedska :D
Jas sum vo obicnite smrtnici od tretiot svet, ne spagjam vo posebnite :(
Mene ne me pustat, niti sum od EU, niti imam vakcina, niti pak posebno ovlastuvanje ili pak posebna pokana. A turisticki pak ic :(

Во молови не те пуштаат да влезеш ако не си вакциниран,
... ги затвориле двата булевари за сообраќај околу Сити Мол при што два автобуси полни со авганистански емигранти се провозиле до молот да шопингуваат, ова веќе втора тура на шопинг?
-прашање, дали сите ТИЕ биле вакацинирани или короната само локалното население го напаѓа?

avganistanci-shoping-sitimol-3-960x720-1-319380.jpg

...ете Топла бегалците имаат повеќе права од тебе и мене, во сопствена држава дискриминирани, ти се верува? :(

... ги затвориле двата булевари за сообраќај околу Сити Мол при што два автобуси полни со авганистански емигранти се провозиле до молот да шопингуваат, ова веќе втора тура на шопинг?
-прашање, дали сите ТИЕ биле вакацинирани или короната само локалното население го напаѓа?

Прегледај го приврзокот 309641

...ете Топла бегалците имаат повеќе права од тебе и мене, во сопствена држава дискриминирани, ти се верува? :(
Добро е што се уште не им текнало и на работа да ни забранат да одиме :)..ама нема да има после кој да работи, многу има невакцинирани.

А купиле нешто или само Usta Donerci ќариле? Какви им се куповните навики и како да ги таргетираат малопродажните бизниси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom