Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мора малку поодлучни да сме не може секогаш да не знаеме што сакамеДај дозволете за повеќе,ете јас селектирав 7 и сакам за сите нив да гласам![]()
башка храбар, нема смајли15! Жолта секогаш ми била омилена![]()
Јас за еден гласав..така или може за појше фраерчиња???мора малку поодлучни да сме не може секогаш да не знаеме што сакаме
за тројца може, ама кој е како тебе да знае точно кој еден го заслужува гласотЈас за еден гласав..така или може за појше фраерчиња???
И ти си во право, дефинитивно си го дбрав тој што најмногу ми се допаѓаза тројца може, ама кој е како тебе да знае точно кој еден го заслужува гласот
проблемот е што гласаш еднаш, не можеш после пак да догласаш
Повеќе за нивната храброст мислев,мислам почувствителни ни се мажињата од женчињата,затоа.Инаку,брзо одлучив и гласав.мора малку поодлучни да сме не може секогаш да не знаеме што сакаме
Автоматски споено мислење:
башка храбар, нема смајли![]()
нема лутење, се забавуваме и ние хахахахаОва ви е најглупава тема до сега, нема љутиш.Не дека ми смета машка голотија, мислам дека имавте еден натпревар претходно кај што гласав за една преубава фотографија, а машко беше. Ама овие слики се повеќе смешни отколку озбилни. Реално, би гласал само за 2, зашто фотографијата е топ, и евентуално за 13, ама да немаше смајли.
Ама, сепак се одлучив да ѝ дадам на жена ми да избере, па така нејзин избор се 12, 15 и 17.Лош избор!
Инаку, браво за храброста за 7.Ме пресмеа!
![]()
ху да фак ис џејмс бонд?Сега добив пп ако победи Џемс Бонд цела фотосесија ќе биде достапна и плус нешто екстра.....сега не знам дали е ова дозволено, да стои тука
Да не има влијание у гласањето...
Дабл о 7 ваљда.....ху да фак ис џејмс бонд?
требаше порано да кажуваш вакви работи. Чекај да видам да прашам јас да ми потврди во дмСега добив пп ако победи Џемс Бонд цела фотосесија ќе биде достапна и плус нешто екстра.....сега не знам дали е ова дозволено, да стои тука
Да не има влијание у гласањето...
МИ ПОТВРДИ И НА МЕНЕтребаше порано да кажуваш вакви работи. Чекај да видам да прашам јас да ми потврди во дм![]()