- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.701
- Поени од реакции
- 85.588
среќа што не сме западZatoa propagja zapadot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
среќа што не сме западZatoa propagja zapadot
A da ne treba i prasanja da ima postavuvame?и во оваа тема, исто ко во другата, повеќето ќе гласаат за сликата која највише ги пали, а не за тоа која е најбоља слика
ништо не те разбирамA da ne treba i prasanja da ima postavuvame?kako priogjate na dama ? Axixixi
ееее сега па ти, на „Мисс избор“ нели поставуваат пршање демек како некоја ќе одговори, таа може просечна по лепота, ама одговорот на некое прашање ќе ја направи „лепотица од миљон долари“ништо не те разбирам
..кажи ма нешто карактеристично за тој фраер- фотката, кој ќе врти да видам кој е бр. 17 , ебаго!17...фраер по мој ќеиф
![]()
17 е селфи во огледало без смајли на лицето..кажи ма нешто карастерично за тој фраер, кој ќе врти да видам кој е бр. 17 , ебаго!
Po saatot ist11i 13 ne e istiot?
оооооооооооооооооо11i 13 ne e istiot?
Не грешиш...види ја ти Денка наша имала окце11i 13 ne e istiot?
Автоматски споено мислење:
Po saatot ista moze i gresam
Јас се јавив , не биди лакомаСе молат фраерите 6, 13 и 16 да се јават на главна каса (инбокс)![]()
ќути си трај си гласај си11i 13 ne e istiot?
Автоматски споено мислење:
Po saatot ista moze i gresam
Не го зјапајте, хи ис тејкенНе грешиш...види ја ти Денка наша имала окце...а згоден е многу, нели???