Фото натпревар #162: машки делови од тело ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

од сите фраери најфраер фотка е

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
2 oti e odlicno faten moment, 9 oti educira sho treba da e bitno,17 oti ne sakam da mu zgresham na ovoj fraer, imam dete za gledanje.

:coffee:
за @bijons
2 тој под вода
9 тој со крушката
17 е селфи во огледало без смајли

15! Жолта секогаш ми била омилена:pipi:

Дај дозволете за повеќе,ете јас селектирав 7 и сакам за сите нив да гласам:)
мора малку поодлучни да сме не може секогаш да не знаеме што сакаме
Автоматски споено мислење:

15! Жолта секогаш ми била омилена:pipi:
башка храбар, нема смајли :P

Јас за еден гласав..така или може за појше фраерчиња???
за тројца може, ама кој е како тебе да знае точно кој еден го заслужува гласот

проблемот е што гласаш еднаш, не можеш после пак да догласаш

за тројца може, ама кој е како тебе да знае точно кој еден го заслужува гласот

проблемот е што гласаш еднаш, не можеш после пак да догласаш
И ти си во право, дефинитивно си го дбрав тој што најмногу ми се допаѓа;)

мора малку поодлучни да сме не може секогаш да не знаеме што сакаме

башка храбар, нема смајли :P
Повеќе за нивната храброст мислев,мислам почувствителни ни се мажињата од женчињата,затоа.Инаку,брзо одлучив и гласав. :)

Ова ви е најглупава тема до сега, нема љутиш. :pos: Не дека ми смета машка голотија, мислам дека имавте еден натпревар претходно кај што гласав за една преубава фотографија, а машко беше. Ама овие слики се повеќе смешни отколку озбилни. Реално, би гласал само за 2, зашто фотографијата е топ, и евентуално за 13, ама да немаше смајли. :D

Ама, сепак се одлучив да ѝ дадам на жена ми да избере, па така нејзин избор се 12, 15 и 17. :pos: Лош избор! :pos:

Инаку, браво за храброста за 7. :pos::pos::pos: Ме пресмеа! :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ова ви е најглупава тема до сега, нема љутиш. :pos: Не дека ми смета машка голотија, мислам дека имавте еден натпревар претходно кај што гласав за една преубава фотографија, а машко беше. Ама овие слики се повеќе смешни отколку озбилни. Реално, би гласал само за 2, зашто фотографијата е топ, и евентуално за 13, ама да немаше смајли. :D

Ама, сепак се одлучив да ѝ дадам на жена ми да избере, па така нејзин избор се 12, 15 и 17. :pos: Лош избор! :pos:

Инаку, браво за храброста за 7. :pos::pos::pos: Ме пресмеа! :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
нема лутење, се забавуваме и ние хахахаха

Сега добив пп ако победи Џемс Бонд цела фотосесија ќе биде достапна и плус нешто екстра.....сега не знам дали е ова дозволено, да стои тука :confused:
Да не има влијание у гласањето...

Сега добив пп ако победи Џемс Бонд цела фотосесија ќе биде достапна и плус нешто екстра.....сега не знам дали е ова дозволено, да стои тука :confused:
ху да фак ис џејмс бонд?

требаше порано да кажуваш вакви работи. Чекај да видам да прашам јас да ми потврди во дм :P

требаше порано да кажуваш вакви работи. Чекај да видам да прашам јас да ми потврди во дм :P
МИ ПОТВРДИ И НА МЕНЕ :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom