Фан Клуб: Аргентина

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
^Петиот игра бараж со земја од Централна Америка . :smir:

Има бараж 100% а утакмицата со Уругвај ќе биде крв.
Марадона ако излезе со истата одбрана има јако да го прими.
Тапа ќе биде малце ако Аргентина и Меси не играат на ова Светско ама искрено Аргентина не ни заслужи со игрите што ги прикажа во овие квалификации.:smir:

Последните 25 минути Меси не се ни забележуваше...:toe:

Слабо Меси, Марадона на прес-конференцијата изјавил дека неговото место во првиот тим за натпреварот против Уругвај е во знак прашање, и дека сака во првиот состав да ги проба Игуаин и Палермо.

Слабо Меси, Марадона на прес-конференцијата изјавил дека неговото место во првиот тим за натпреварот против Уругвај е во знак прашање, и дека сака во првиот состав да ги проба Игуаин и Палермо.
Да,да, а Игуаин беше многу добар:kesa:

Можеби не се сеќаваш на двете 100% шанси што ги имаше во првото полувреме,инаку да,можно е да го сменат Меси со Палермо или пак некој друг многу подобар од Меси!

Да,да, а Игуаин беше многу добар:kesa:

Можеби не се сеќаваш на двете 100% шанси што ги имаше во првото полувреме,инаку да,можно е да го сменат Меси со Палермо или пак некој друг многу подобар од Меси!

Ако не па, на крајот се гледаат головите, а не промашените шанси. Ако постигнел Меси погодок, а Игуаин да промашил две шанси како што промашил Меси, сигурно Марадона немало да го изјавува тоа.

Али џабе го изјавува тоа Марадона, мора да игра Меси. Нема таков играч во Аргентија кој би можел да го замени, иако синоќа не изиграл добро. Кога-тогаш ќе се разигра и во аргентинската репрезентација, исто како што игра за Барселона.

Не ми е јасно, играат некој дегени од аргентински тимови во одбрана, а Гарај не ни го зема.

Argentina ke se plasira...moraat zvezdite da blesnat ako sakaat Svetsko Prvenstvo...ke pobedat so Uruguay!

uste podobro ako ne igra messi so urugvaj,barem ke ni bide svez vo barsa i pogolemi se sansite da izbegne povreda

Ja gledav utakmicata so Peru i Argentina ne zasluzuva da odi na svetsko.Toa e moe mislenje a Maradona pa ic kao trener.Se ponasa kao seljak od klupa sepak toa e svetska liga.Pozzdrav do site fanovi na Argentina ali promeni se potrebni i toa golemi.Argentina ako nemoze da si obezbedi mesto za svetsko da ne zborime ponataka,ocekuvam promeni...:salut:

Ja gledav utakmicata so Peru i Argentina ne zasluzuva da odi na svetsko.
Да, точно дека не заслужува играа катастрофа на квалификациите но сепак светско нема да биде интересно без Аргентина.

Во последната минута гол за победа..Имаа среќа Аргентина..

Луд е Марадона запазете после 2 гол,6:11-6:17 е моментот.:pos2:

Ауууу тапи. Значи колку и да сакам да се пласираат Аргентина на Светско, за да го гледам Меси, толку ќе ми биде жал Уругвај или Еквадор ако не се пласираат. Стварно не заслужуваат да одат понатаму со оваа игра. Одбранана се тапи незнаат да одат не па фудбал да играат. Плус на утакмицава и имаа среќа што успеа Палермо да се најде на право место, па после и шутот на Перу од центар.
Ама како и да е со Уругвај ќе грми. Така да во среда сите нацртани пред телевизор и да видиме дали Марадона ќе може да се врати жив и здрав у Аргентина.
П.С. Од колку саатот играат и ќе ја има ли на Наша??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom