Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Sampdorija imaat edni od najinteresnite ULTRASI vo italija

shura напиша:
ако не ги тепавме овие ќе беше срамота!па овие незнаеа да одат,иначе никаков добар впечаток не ми остави играта на македонија,ама со оглед на тоа дека во второто коло истотака имаат лесен противник черно море од бугарија-варна така да мислам дека ќе се пласираат во 3то коло и ќе играат со сампдорија,е да имаа подобар состав да се надеваат на некој успех,ама вака тешко....

Aко не се знаеле да одат немаше да го освојат интертото купот минатата година!:helou:

Со се случи ве со Македонија.. не го гледав натпреварот.. во првото полувреме малку загледав.. имавме знам една шанса со глава.. но што беше работата во второ полувреме да примат 4 гола? Е ова е баш срамота..

Не мораше 4 гола, само откако го дадоа првиот гол бугарите, македонија падна и психолошки и на физики план.

pa kakvi igraci se tie sto pagjaat psiholoshki po samo eden primen gol!

Ако паѓаат психолошки нека одат да тераат волови

Aко не се знаеле да одат немаше да го освојат интертото купот минатата година!:helou:
епа види сега што им се случи со просечен бугарски СРАМОТА!!!ти викам тие незнаеа да одат ,но чудо и како нив ги победивме???

2006 Makedonija igra dobre srestu Lokomotiv (Sofija) koj bese togas 3ti vo bugarskata A grupa i Makedonija GP togas imase nekakvi sansi da go pomine koloto, a sega Cerno More (6ti vo A grupa) duri ne pisuvat tuka mediumite kakov e rezultatot i nemase prenos po TV, steta bas mi bese interesno, ama Cerno More recisi nema fenovi i nikoj ne se interesira mnogu od niv.

2006 Makedonija igra dobre srestu Lokomotiv (Sofija) koj bese togas 3ti vo bugarskata A grupa i Makedonija GP togas imase nekakvi sansi da go pomine koloto, a sega Cerno More (6ti vo A grupa) duri ne pisuvat tuka mediumite kakov e rezultatot i nemase prenos po TV, steta bas mi bese interesno, ama Cerno More recisi nema fenovi i nikoj ne se interesira mnogu od niv.
Па ни Македонија ЃП не може да се пофали со некои фанови... онака... ретки се... еве на темава има напишано 1 вистински фан на тимот...

Па и Ѓ.П. се нешто така фенове/запаљанковциsd добија пред две години..Ама сепак ова не им требаше ,а од сите Македонски клубови за нив бев најоптимист али еби му мајката сега ке мора да се задоволиме со тоа што Победа ке ја опали Звезда.....:bilokojzbor:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom