Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки и од мене. Бев на стадион :tv: и баш ми е мило што циганите примија два гола и беа испратени дома. :helou:

Е сеа ќе видиме со бугарите што ќе биде. :zlo:

п.с. Влатко-Русин, и ја сум за Вардар ама секој македонски тим ќе ја има поддршката од мене кога се работи за Европа, особено ако се земе фактот дека Македонија играше со цигани од Кипар. hehe:

Честитки и сега нека ги згазат бугарите

edni cigani pobedivme sega na red se drugite.
bev na stadion zos bev siguren deka ke zavrsi 3-0 ama za malu ne pogodiv.
odlicno izigraja, samo malku golmanot mi deluvase ne sigurno
veruvam deka ke gi projdat i ciganite istocno od nas zos ne se nekoja jaka ekipa

BRAVO LAVOVI ODLICNI BEVTE - POZDRAV OD VOJVODI TETOVO

Iako Etnikos imaa poiskusen tim od nasiot koj minatata sezona imase 8 natprevari vo evrokupuvite nasiot mlad tim so malo iskustvo dokazaa deka imaat kvaliteten tim koj se nadevame deka ke go pomine i narednoto kolo.Lavovite vcera im dadoa golema podrska iako bea vo mal broj no za sledniot natprevar se ocekuva da bideme mnogu pobrojni i da dademe uste pogolema podrska.

DoN DjElAtImUs напиша:
Во трето коло со Сампдорија ли ќе играт???

Ќе дивеам кога ќе играат со Сампдорија! Лудница ќе биде! Јас, иако срце давам за Вардар, едно време тренирав во Македонија, и си ги поштувам.

bravo svitkame gi grcite a belki ke gi svieme i b`lgarite
abe nie gajle neame so komsiite (pobeda neka ne se sekira ako gi mine estoncite sigurno ke gi mine ciganite)

cestitki i od mene za pominatoto prvo kolo, se a na red se bugarite i niv ke gi ebeme kako kipranive.!

Cestito odlicna igra siguren sum deka ke gi pomineme bugarite

Браво :helou: Ми се допадна тоа што пред натпреварот кажаа оти тие се фаворити (ЕТНИКОС), ке се потрудиме после 60мин. да дадеме гол, не се залетиа како некои други македонски клубови (КЕ ГИ ПОБЕДИМЕ СО 5-0, КЕ ГО СКРШИМЕ МАЛЕРОТ НА ГРАТСКИ ИТН.)

Сега на ред се Черно Море, па ако имаме среќа Сампдорија на Градски да ја гледаме...

Fantom_oh напиша:
Сега на ред се Черно Море, па ако имаме среќа Сампдорија на Градски да ја гледаме...
А кога се игра натпреварот со Черно Море? И дома играме првата или гости.. не сум баш во тек со настаните.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom