Мислам дека лани беше на позајмица, оваа година го откупија, ете може некој од романистите да потврди или негира.Мала грешка во текстот.
Кристанте замина лани во Рома.
Секако не може сѐ да биде опфатено, затоа си дискутираме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека лани беше на позајмица, оваа година го откупија, ете може некој од романистите да потврди или негира.Мала грешка во текстот.
Кристанте замина лани во Рома.
Мислам дека лани беше на позајмица, оваа година го откупија, ете може некој од романистите да потврди или негира.
Секако не може сѐ да биде опфатено, затоа си дискутираме![]()
A Milan?Немаше потреба нова тема ама добро... Мои предвидувања се дека Јуве ќе стартува многу лошо и таму до 15 коло ќе ги брка наполи и интер, па после ќе ги стигне и на крај ќе заврши прв со 7+ бода од вториот Наполи, 10+ од третиот Интер и 15+ од четвртата Рома...
Сеа од Каљари потврдија дека Наинголан ќе оди кај нив на 1 година позајмица, не се спомна нишо за откуп, исто така Каљари ќе плаќаат 70% од платата негова.Боатенг, Лирола и најверојатно и Наинголан ќе го земат, оствариле контакти со него.
Da ne dojde vo Inter na krajta hm?Еден јак твит од лани
Прегледај го приврзокот 213994
Го навежба, сега ќе оди во Премиер лига кичмата да им ја скрши на сите..исто како Роналдо што на сите им ја скрши кичмата порано во ПЛ
Си ги дупат
Zenit troll Roma in Malcom video | Football Italia
Zenit St Petersburg trolled Roma during their presentation of new purchase Malcom, including their 24 hours in his career highlights. The Brazilian completed his transfer to Zenit today for â¬45m, signing a six-year contract.www.football-italia.net
Ме разочара начисто рома пред Лацио ц ц цНемаше потреба нова тема ама добро... Мои предвидувања се дека Јуве ќе стартува многу лошо и таму до 15 коло ќе ги брка наполи и интер, па после ќе ги стигне и на крај ќе заврши прв со 7+ бода од вториот Наполи, 10+ од третиот Интер и 15+ од четвртата Рома...