Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Марвел а.к.а Баба Ванѓа.

Ја на ПЕС доминирам веќе 15 години во Европа, сега почнува...

п.с. Жими мочалово почнала доминацијата у ЕУ. Со чудниве, на лик реакции последниве денови, може да им застане таа у Италија.

Нема клуб во Калчото шо во следните 10 години ќе го тргни Јуве од тронот...Верувајте ми , доминацијата на Јуве во Италија ќе трае уште долго , а во Европа само шо почнува...

Нема клуб во Калчото шо во следните 10 години ќе го тргни Јуве од тронот...Верувајте ми , доминацијата на Јуве во Италија ќе трае уште долго , а во Европа само шо почнува...
Детуле,знаеш ли ти колкав период се 10 години?
Подобро држи си се за супер хероите на марвел,батали фудбал

Детуле,знаеш ли ти колкав период се 10 години?
Подобро држи си се за супер хероите на марвел,батали фудбал
Толку години немате Сериа А титула... Сигурно мноооогу долго вас интерашите ви се гледаат :D

Едниве ЛШ немаат играно декада, другиве се крстат во ''Јувенташот'' и Лукаку ака Роналдо il fenomeno :icon_lol: и нашле да се зезаат со детево овде, ви ја кажува вистината,што порано се помирите толку подобро :D.

Едниве ЛШ немаат играно декада, другиве се крстат во ''Јувенташот'' и Лукаку ака Роналдо il fenomeno :icon_lol: и нашле да се зезаат со детево овде, ви ја кажува вистината,што порано се помирите толку подобро :D.
Епа чим ти толку знаеш потсетине колку време немате освоено вие лига шампиони и нека заврши конечно оваа мега јака дискусија.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Епа чим ти толку знаеш потсетине колку време немате освоено вие лига шампиони и нека заврши конечно оваа мега јака дискусија.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Oваа година е нашата :misticen: :cool:

Каљари склопија јак среден ред, Нинџа им го дадовме поклон, плус и пола плата, пошто немале пари а го купија Нандез од Бока за 18 милиони. Тука им се и Брдарич и Рог, значи имаат стварно квалитет. Ништо чудно да се умешаат за топ 4...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom