Guns 'N' Roses

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
MaRiNa`Oh напиша:

Ej aj ne go vregajte Axl. deckoto bese super samo so sakase da uspejt vo nesto so ne bese vozmozno a i ne e samo toj kriv za raspaganjeto na grupata ..mozea site zaedno da najdat komptomis za problemite ama ne najdoja zato nemojte samo axl da go krivite za sve!!A i Slash i ostanatite od grupata sekogas kazvet deka Axl bese eden od najdobrite frontmeni vo istorijata!

аксл беше и дикхед, колку што може да го засакаш толку може и ад ти скурчи, едноставно таков си е човекот

abe super bea GNR mislam nesho sho ostanalo kao pechat u rock istoriata..ja lichno mn gi poshtuem nif. ali sho znam nesho sea sho vikaat pak kje se zbirale a u ali sho koa slash i axl ochi nejkjat da si viat..bedno kje bide GNR da se vratat pak na scena ako nema nikoj od x-bendot, tuku samo axl...nivnoto vreme pripagja na klasikata i mislam deka nema potreba za poftorno zbiranje...ali u sekoj sluchaj zakon bea :ojea: ajt pozdraf :)

GNR se edna od naj dobrata grupa vo istorijata na rokenrolot takvi kako niv tesko deka ke se najdat vo denesno vreme.AXL ROSE e zakon, tipo gi rusi site kaj ke stigne.GNR USTAV

Добри се. Ме нервира Don't Cry ама другите ми се свиѓаат. Највеќе Paradise City и You could be mine.

Добри си биле бе луѓето, али ништо повеќе од тоа. Немаат некој длабок отисок во музиката оставено. Они биле... Шминкери. Паѓале девојки по Слеш и по Аксел и на тоа продавале албуми. Не викам со ова дека нема никаквов квалитет туку само дека се работи за ограничен квалитет. Appetite for destorsion е сосема солиден албум али не ми е ништо особено...
Такој...

Ја како не се согласувам дека се ЗАКОН али ок, крај краева и кој ме прашува мене!?:)
Иначе, озбилно, што е така закон?

слушам сега ке имаат турни низ светот али не со оргинален состав

saskoska напиша:
Ej aj ne go vregajte Axl. deckoto bese super samo so sakase da uspejt vo nesto so ne bese vozmozno a i ne e samo toj kriv za raspaganjeto na grupata ..mozea site zaedno da najdat komptomis za problemite ama ne najdoja zato nemojte samo axl da go krivite za sve!!A i Slash i ostanatite od grupata sekogas kazvet deka Axl bese eden od najdobrite frontmeni vo istorijata!

Се сложвам за горенаведеното, само имам коментар за болдираното:
Беше, ама пред очите на јавноста, а всушност си ја вртел групата како сака според неговите вкусови, пеел тралалајќи со клавири ако не му било погодено а изигравал хард кор маже ко ќе се нафурал. а другите членови можеле само да ќутат и да му одет по гз или пак да си одет.. како шо напраја прво Изи Стредлин па по него и Слеш и Гилби и Мет и Даф.. значит на сите им се скурчило (фала Гижо за изразоф :))
Едноставно одбивен ми бил Аксел одсекогаш, и никој немојт да ме премислит.. дури ни една од моите најдобри другарки :kajg:

факт е дека аксл си правел како ке му прднело, глупо е за еден музичар да се степа со фан на концерт сред песна само зашто го снимал со камера

Аксел забегал, сите забегале. Затоа крајот брзо ги стигна!

Axl e sram za lugeto opsto.Kreten na 10 i plus e metro i zelba za rastenje zatoa i se ponasal taka cel zivot go samarale decko aj po voda

MaRiNa`Oh напиша:
Се сложвам за горенаведеното, само имам коментар за болдираното:
Беше, ама пред очите на јавноста, а всушност си ја вртел групата како сака според неговите вкусови, пеел тралалајќи со клавири ако не му било погодено а изигравал хард кор маже ко ќе се нафурал. а другите членови можеле само да ќутат и да му одет по гз или пак да си одет.. како шо напраја прво Изи Стредлин па по него и Слеш и Гилби и Мет и Даф.. значит на сите им се скурчило (фала Гижо за изразоф :))
Едноставно одбивен ми бил Аксел одсекогаш, и никој немојт да ме премислит.. дури ни една од моите најдобри другарки :kajg:
OK! kako bilo sekoj si imat svoe mislenje ..kako i da e G`N`R bea edna od najdobrite grupi vo istorijta na muzikata. Sigurno sekoj slusal barem edna nivna pesna ili gleal nekoj niven spot itn itn. Zato se tie zakon , so posle 10 i 20 godini nivnata muzika seushte e aktuelna megu mladite!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom