Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ова песнава сам си ја измисли на крај?:toe:
Иначе имате неискусен тим,читам на нет дека сте биле подобри во текот на целиот меч,ама за разлика од вас Партизан има предност дека игра доста вакви утакмици во евролига и заради тоа дојде победата,барем така мислам јас.Не треба да паѓате можно е ова да биде и финале на НЛБ.

Iskustvoto si go napravi svoeto kao sto kaza iako ZVEZDA imase prednost 10kosa i recisi cel natprevar postojano vodese da primas 31kos vo posledna cetvrtina znaci totalen pad vo igra i jas mislam dek ova ke bide finale ZVEZDA-partizan poslednive dva derbi meca bea dosta vozbudlivi odamna ne e bilo tolku interesno do sam kraj sto me dosta raduva.

може ли некој да стави некое клипче од вчера

Абе се е ОК само да не паднат психички играчите зашто само 2 победи ве делат од 5-то место,ќе има добра борба до последно коло.

Lider zakucao Zvezdu

Autor: S. Vrakela | Foto:A.Dimitrijević | 08.02.2009. - 00:02
kosarka-v.jpg

:pos2::pos2:

GROBARSKE PICKEEEEEEEEEE
JEBO VAS PAS MATER

JAO PRIJATELJU STO JA VOLIM TAJ SEX STO JA VOLIM TAJ SEX.....JA VOOOLIM TAJ SEXXX...JA VOLIM TAJ SEX...
ZNACI EVE VCERA BESE TOA TOLKU OCEKUVANO DEBRI I TOA NA NEUTRALEN TEREN DA SE VIDI KOJ E KOJ I SE POKAZA.ZNACI TOTALNO JE...NJE KEVE RASTURANJE SILUVANJE I USE NEZNAM SO ZNACI MISLEV DEKA IMA NESTO I U CIGANITE ALI ONI BRE BRATE "SISE"LELE COVECE OVOA KE MI OSTANE ZA SEKOGAS ZNACI NE MI SE VERUVA EJ RASTUR SISTEM!!OVOA E BRUKA NEVIDENA RAAAASTUR DRUZE MOJ RASTUR!!! I USE NESTO E VIDE DEKA IMATE EDNA IPOL PESNA!!!:pusk::pusk::pusk::pusk:

Ќе дојдат и нашите 5минути верувајте. :)Имаме многу добри малди играчи ќе си го земаме и Самарџиски од следната сезона.Го имаме според мене еден од најперспективните млади играчи во европа Немања Бјелица,типот е нешто страшно...Го имаме на клупата Пешич,има пари.Ќе биде се во ред од другата сезона.:wink:

Ќе дојдат и нашите 5минути верувајте. :)Имаме многу добри малди играчи ќе си го земаме и Самарџиски од следната сезона.Го имаме според мене еден од најперспективните млади играчи во европа Немања Бјелица,типот е нешто страшно...Го имаме на клупата Пешич,има пари.Ќе биде се во ред од другата сезона.:wink:
Хаха - КК " СЛЕДЕЧА СЕЗОНА "

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom