Ѓорче 1932
тој сум...
Абе да ве дружиме малце,гледаме многу сте на форумов затоа:pos2::pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да ве дружиме малце,гледаме многу сте на форумов затоа:pos2::pos2::pos2::pos2:
па твоите дружење баш не ни треба.Абе да ве дружиме малце,гледаме многу сте на форумов затоа:pos2::pos2::pos2::pos2:
Сега што?Се нае*авме сами малку,но тоа е.Денес Цибона игра против Босна и ако победат тие ќе бидат 2ри.Ќе имаме исти скор,но подобри се во меѓусебните дуели.Следното коло Цибона игра со Партизан,но незнам Партизан колко би ги замарал играчите и мислам дека Цибона ќе победи.Ние играме со Загреб дома,па со Будучност гости.А Цибона последно коло игра со Хелиос,така да....Ака Цибона победи на следните 3 натпревари(вклучувајќи го и тој денес)ќе биде 2ра,а ако Звезда победи во следни 2 натпревари ќе биде 3та.Ако Цибона изгуби од Партизан (а Звезда победи и на Загреб и на Будучност)Звезда ќе биде 2ра,тоа е се.Задар-Ц.Звезда 71-61....ами сеа шо???
Не е баш така,ако сме втори играме против третиот,а ако сме трети играме против вториот ги избегнуваме глодарите во полуфинале и ги мачкаме во финале:back:Нема врска дали ќе биде втора или трета, битно е да се пласира на Ф4...
Е сеа ,не знам дали одлучија каде ќе се игра Ф4 , се споменуваа Задар и БГД Арена...Ако од тие 4 екипи, 3 се српски тогаш поверојатно е дека ќе се игра во Арена, а ако се 2 со 2 тогаш Задар добива домаќинство поради новата сала...
Не е баш така,ако сме втори играме против третиот,а ако сме трети играме против вториот ги избегнуваме глодарите во полуфинале и ги мачкаме во финале:back:
баш така...стално си се надеваат ама титулата ја нема...ја сликаат во ветрините на Партизан :pos2:И Жлезда како МЗТ во кошарка се надеваат на титула,а титула нема.Им остана уште надевањето.Ако,ако надевајте си се само.:salut: