Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Има информација дека Предраг Самарџиски може да биде ново засилување на Звезда...

Да бе,они и летоска го бркаа а сеа изглеа ќе го земат...Прочитав дека 500 000 евра треба да е оштетата што Звезда треба да ја плати за да го земе и не ми се верува дека толку пари би дале за просечен центар...Поготово у овој дел на сезоната кога сегде се пополнети,добро гураат на 2 фронта , али очигледно се мисли на иднината на клубот...

Ako se tolku pari vo prasanje mislam deka e mn bi bilo ubavo da dojdi no za tolkava osteta sto e mnogu mnogu e nz kolku bi mozelo to da se podnesi ali ke vidime so kao ke bidi.kk split upatil izvinenje poradi incidentot mada se ova bi se izbeglo ako se sakalo vprocem voziloto so specijalni edinici koe gi pratilo do aerodrom ostanalo do kraj, taka da sega malce rastat tenziite poradi to sto ovoj vikend doaga cibona.

CRVENA ZVEZDA-partizan sabota kao sto se najavue pionir ke bidi do trt poln karti se pusteni denes vo prodazba a se ocekuva da se prodadat istiot den po cena od 200din sto ne e golema cena vo prvoto derbi pobedivme pa uste edna pobeda nema da e losa neso u posledno vreme ne igrame bas mn dobro radi poraz od cibona i bosna ali to ne znaci niso pred ova derbi ke bide dosta tesno ocekuvam pobeda.

Вчера победа на гости со Азовмаш во второто коло од Еврокупот...12 разлика, добро второ полувреме и заслужено на крај...

Дерби е у сабота, ќе има и глодари, ќе биде интересно да се глеа ...

Абе се е ок,само далеку е од дерби,вие сезонава што направивте саглам тим,и ако за дерби го рачунаш 18-2 скор последните 20 утакмици,ама сепак ќе биде интересно утре,плус многу повеќе делије ќе има,ич карти не дале за Гробари.

Абе се е ок,само далеку е од дерби,вие сезонава што направивте саглам тим,и ако за дерби го рачунаш 18-2 скор последните 20 утакмици,ама сепак ќе биде интересно утре,плус многу повеќе делије ќе има,ич карти не дале за Гробари.

Зашто далеку од дерби ? Баш оваа сезона екипите се на врв од Јадранска, Звезда се стабилизираше и напраи солидна екипа али сепак немаат во себе императив за победа и автоматски играат порастеретено ...

Не е дека не дали карти за глодари него имаш пропозиции според кои се раководи лигата и кои мораат да се поштуваат...На гостинските навијачи им следуваат 10% од капацитетот на салата што значи дека за глодари ќе има 700 карти...На првата утакмица оваа сезона иста беше ситуацијата само у обратна насока...А Делије бојкотираат баскет, тоа што ќе биде утре е далеку од прва екипа, далеку и од втора екипа ...Тоа се појше баскет симпатизери...Продадени се сите карти, а чудното е што имаше карти во слободна продажба па можеше да купи кој сака што значи дека може да се очекува појше од 700 глодари...

ке ја дават ли на некоо тв ?

Па тоа и ти викам,по мене го има изгубено шармот на дерби,ама сезонава се враќа,дека звезда направи солиден тим.
Има на Фокс телевизија ако фаќаш.

Па тоа и ти викам,по мене го има изгубено шармот на дерби,ама сезонава се враќа,дека звезда направи солиден тим.
Има на Фокс телевизија ако фаќаш.
derbi partizan -bosna hahaha tocno e to dek partizan poslednive god bese daleku dominanten no da gazis po zborot derbi ZVEZDA-partizan e malce glupo spored mene ova god e dosta interesna zs ZVEZDA posle dolgi god ima soliden tim toa go dokaza i prethodnoto derbi ne bese slucajna taa pobeda iako bese so 1razlika.Ke bide dosta interesno denes poln pionir nz za grobarcina dal ke ima sekogas velat nema gostinski naviaci na ova derbi no se najdat nacini do 200gostinski navijaci da prisustvuvaat taka bese i prethodno derbi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom