Colosseum Summer Club :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Веб-сајт
www.kometalfans.com
Петок... а во петок нели се јаде грав... а гравот знае да биде опасен...
ag.gif

Сепак срам да му е на тој што сочно се олеснил у Колосеум... па уште ван дупката :pos:

Ако чита форум ќе си го види ремек делото :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Резил. :pos:

Одете во Колосеум, но земети се четка со вас. Поради вакви испади. :pos:

Auu ova bilo gomno metak (kurshum), samo neprecizno gagjano.
Site onie shto ja pamtat temata "Kakov gomno imate" ke se setat.

p.s. se izvinuvam za latinicava, u net kafevo nema kirilica, i ne mozham prebaruvach da aknam search na temata.

Вие двата сместа на лечење и мора уште ова , фенси вц за еден од подобрите ноќни клубови во градот !

Кој 2 бе? Ц ц ц ц значи важам за чоек шо некој друг ќе сними нешо и одма и ја сум вмешан во тоа, а нема везе. :) Ја не бев со него кога снимал ова. Т.е. ја не ни бев у Колосеум. :)

брееееее кој гад можел ова да го направи?:pos: ауууууу гнасно ејјјјјјј ццц, што ти значи ЗОРТ :)

vodkamixx напиша:
Кој 2 бе? Ц ц ц ц значи важам за чоек шо некој друг ќе сними нешо и одма и ја сум вмешан во тоа, а нема везе. :) Ја не бев со него кога снимал ова. Т.е. ја не ни бев у Колосеум. :)
Пардон , длабоко се извинувам , сили ми да мислам такво нешто :)

Votkamixx, tebe uopshte ne ti se ni sereshe sniokja, :pos::pos::pos::pos::pos:
Inaku Alek beshe so nekoe fancy drushtvo, A Votkamixx ne podnesuva takvi luge, i plus vchera trebeshe da se vidam so Votkamixx ama peer on, ne se pojavi u park.

Tonchie напиша:
Votkamixx, tebe uopshte ne ti se ni sereshe sniokja, :pos::pos::pos::pos::pos:
Inaku Alek beshe so nekoe fancy drushtvo, A Votkamixx ne podnesuva takvi luge, i plus vchera trebeshe da se vidam so Votkamixx ama peer on, ne se pojavi u park.

Тончи брачко извини, со Гижо нешо работевме кај мене синоќа па не успеавме ни до парк да се довлечкаме. :)

See'ya идната сабота у ПП. :)

Ете зашо ја не влегов у вецето. :pos::pos::pos:

хахахахах .. ЛоооооД !

DoolroX напиша:
брееееее кој гад можел ова да го направи?:pos: ауууууу гнасно ејјјјјјј ццц, што ти значи ЗОРТ :)

:pos2::pos2::pos2::pos2:

ГАД!

- а на крај вика "користете Линекс" --- се посрав од смеење!

ЛОШОоооо, овој пукал може има и жртви... :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom