Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
stvarno deteto od bolonja e zakon, a slusnav i za mladite kategorii MAKEDONSKA REPREZENTACIJA IMA IGRANO, i sega za avstrija go lapnale.Голманчево што едно време викаја дека ќе брани за Македонија, Стојановиќ од Болоња...екстра голман! Вечерва против Наполи бранеше одлично.
Играше една утакмица за У21, па после се премисли и почна да игра за Австралија (не Австрија).stvarno deteto od bolonja e zakon, a slusnav i za mladite kategorii MAKEDONSKA REPREZENTACIJA IMA IGRANO, i sega za avstrija go lapnale.
За Австрија, не Австралија… Да избереше некоја земја како Швицарска, Германија… ама Австрија?! А татко му тврдеше дека ќе игра за Македонија. Благодарение на репрезентацијата потпиша за Болоња, па после стана интересен за Австрија.Играше една утакмица за У21, па после се премисли и почна да игра за Австралија (не Австрија).
До негде и логично според мене, клуб во Европа си има више најдено. Сигурно сфатил каква е работата овде, па си ја свиткал опашката.
За Австрија, не Австралија… Да избереше некоја земја како Швицарска, Германија… ама Австрија?! А татко му тврдеше дека ќе игра за Македонија. Благодарение на репрезентацијата потпиша за Болоња, па после стана интересен за Австрија.
Мислам дека не може, прво има играно за Македонија U21, па после има побарано трансфер за да игра за младите на Австрија. Во UEFA/FIFA е дозволен само еден таков трансфер. Е сега не знам дали овој бранеше само на пријателски за нашите млади и дали има врска тоа. Сепак, не ни требаат вакви играчи, нека крши глава.Ima igrano za avstrija A timot? Ako nema neka go viknat da igra za prv tim i resena rabota
Ја па све мислев за Австралија игра детево беЗа Австрија, не Австралија… Да избереше некоја земја како Швицарска, Германија… ама Австрија?! А татко му тврдеше дека ќе игра за Македонија. Благодарение на репрезентацијата потпиша за Болоња, па после стана интересен за Австрија.
Па имавме и еден таков, го пишав на темава ама го заборавив сеа како се викаЈа па све мислев за Австралија игра детево беМоја грешка, а и како што кажав незнам зошто би ја избрал Македонија пред Австрија. Не е работата што имаме “слаба“ репрезентација, сигурно и самиот видел како се работи во истата и како се доаѓа до место во првиот тим. Ако го биде, ќе си брани за Австрија и нема да го дудла на некого за да игра.
Не не, ја за Стојановиќ мислев дека се одлучи за Австралија. Ама ете грешка сум билПа имавме и еден таков, го пишав на темава ама го заборавив сеа како се вика![]()