Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам часовници.. за матурата ми подариа Rolex но не го носам..

најдов еден низ дома, ми изгледа интересно, само не знам дали е машки или женски, нема многу широко ремче, а часовникот е голем...ај проценете вие...

Attachments

• SP_A0072.jpg
    SP_A0072.jpg
    21 KB · Прегледи: 70
Vo posledno vreme ic ne nosam casovnici ama imam eden kup doma taka mi sedat ne se nekoja skapa marka.

најдов еден низ дома, ми изгледа интересно, само не знам дали е машки или женски, нема многу широко ремче, а часовникот е голем...ај проценете вие...

Ќе да е женски... :toe:

!!!Rado High-Tech Ceramic!!! Go zedov mnogu skapo ko bev SWISS

ceramica_top.jpg
193_0324_3_015_active.jpg

Вториот го иам а ОВАЈ на големава слика е само со аналогно датумче

ПОЗДРАВ.

pred 2 nedeli konecno si najdov saat stho mi se sviga :) mnogu e top, eve videte pa kazete i samite.

Attachments

• j12.jpg
    j12.jpg
    19,7 KB · Прегледи: 114
ne nosam saat i ne mi e neso ubav detalj kaj zensko...ali kaj musko pagam na saat :drk: mfmfmfmfmf preubavo izgleda:pipi:

Имав порано Адидас саатче али не го носам више...џабе парите ми се расипа нешо назад напред идеше :)... И сеа на алки сум

Ко бев мал имав ваков:
http://www.neutronexpress.com/prod_images/63/821063_CASIO_CA53W1.jpg
Овај има време(1+1), дата, калкулатор, стоперица и аларм.
А моментално имам ваков:
http://www.casio-europe.com/it/images/watch/meilensteine_bp100.jpg
Иначе и двата се оригинални. Сега овој шо го имам е малку постар модел, ама извршува доста функци: време, дата, стоперица, тајмер, аларм, крвен притисок, пулс и хронографска слика на срцето. Нормално дека не можат да покажат којзнае колку многу точни резултати, но сепак приближни.

Swatch Irony некој модел, не знам точно кој е, али ми се заеба штоперицата, и ремчето почна да ми се откачува, тоа може да значи само дека ми е време да си купам нов саат. :)

Касио класика...никлован
MTP-1141A-7B.bmp

Epten e dobar, isto i chasovnikot na Hungry Wolf, no za mene e premnogu klasichen. Mene mi treba malku shmek, sepak da ne e starachki, i shodno najmnogu mi se bendisuva konzervativniot "edge sophistication" od Omega Terra:

25035000.gif
28065237.gif

Patem, Omega ima "naj" metalni remchinja!

si nosam saat od swatch (ili kako se pisuvase ne mi zameruvajte) od flik flak kolekcija i mn e top :DD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom