Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Јас поседувам РАЧЕН часовник мајке му. А да и ЅИДЕН поседувам, Quartz. Шала на страна имам еден Swatch незнам презиме како му е, нешо циркончиња, плави стрелки, бела позадина, накинџурен, оригинал. Ми го дадоа за поклон. Другите часовници што ги поседувам се се пазарски од 200 па до 600-700 денари. Абе секакви имам Swatch, Rolex, Diesel, Roberto Cavalli и шта ти ја знам уште колку други.

Ги носам само кога ќе ми одговараат со облеката. Летно време почесто оти повеќе се гледа часовникот, нАли ... Не дека ми требаа за време да гледам, туку некоја си пуста мода донела многу убави часовници што би служеле како украс на женските раце.

retko nosam casovnik na raka najcesto si gledam od mobilen kolku e saat:)))))

Не можам да трпам часовник на рака а и неам некоја навика да носам,сеа ако ми поклонат некое ролексче ке мора да праам исклучок:)

Swatch Irony Chronos YCS485G т.е. ваков
YCS485G_lg.jpg

не е нешто нај нај, средна класа ама мене ми е супер :helou:

Зависен сум од часовник неможам без нив имам Casio(сребрен),Jacob&Co(бел со циркони) и Diesel(бел) ова се трите кои ми се нај нај и ги обожавам

имам esprit сив со малце портокалови сказалки, малце личи на машки ама ми се допаѓа но многу ретко го носам, ми смета на рака

Скоро ист Casio како на Трнот, само што не е со бројки, туку метални цртки, Имам и еден Swatch, а сакам да си купам еден Longines, кој мнооогу ми се допаѓа

Никаков; имам мобилен.

Nike некој е убав дигиталка...Поклон беше

Иначе ко ќе иам пари ќе купам некој класа за цел живот после :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom