Имав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав
Omega - od pradedo mi i EDOX - od dedo mi.... Imav i Swatch Scubadive ama ziti toa scubadiveot cim skoknav u more *kvrk* strelkite padnaa i navleze voda .
Имам Swatch многу симпатично моделче, што го добив поклон за матурска, ама го носам ретко зошто немам навика...
А инаку многу ми се свиѓаат часовниците - практични се а + и добри се модни детали
Jas imam Swatch i prosto go obozavam!!!!!!!!!!!!! ne go izvadiv od mene i za zal mi se ispogreba stakloto. Inaku koga bev da si biram saat, mi gi ponuiduja novite modeli koi mi bea isklucitelno infantilni i si odbrav eden saat sto nema kais, tuku kako alka e i sto ne bil prodaden zatoa sto ne odgovaral na sekoj (deka drskata e default ne se mesti). I mi legna na rakata i bese love at first sight. Iako e proizvoden vo 2000 ne se somnevam deka e tolku dobar kako novosozdadenite. Sepak e Swatch.
Jas ic ne sakam casovnici zatoa sto sekogas na racete nosam belegzii,ama lani koga zavrsiv osmo,klasnata mi podari casovnik (zatoa sto sekogas kasnam) i ottogas ne go imam izvadeno.Ne e swatch ni rolex,ama mi e nejzin podarok i go sakam poveke i od najskapiot casovnik.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.