Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Имав и сеуште го имам Longines, но нема батерија. Во Македонија не можам да му ставам батерија некое машинче требало за да се отвори тоа за батеријата. Бев до Солун 2 пати за батерија, ама повеќе не стапнав

Ferarri 150 денари супер ме служи :)

Swatch (Своч :) ) од матура (подарок) ми е...пред 3 години и вчера прв пат ја сменав батеријата....зааакон сатчиња!

Emporio Armani (rozev) i Philip Watch so ovalno lice,kralsko plav!I uste nekolku obicni.

Omega - od pradedo mi i EDOX - od dedo mi.... Imav i Swatch Scubadive ama ziti toa scubadiveot cim skoknav u more *kvrk* strelkite padnaa i navleze voda :(.

nemam casovnik imam alergija od metali

Имам Swatch многу симпатично моделче, што го добив поклон за матурска, ама го носам ретко зошто немам навика...
А инаку многу ми се свиѓаат часовниците - практични се а + и добри се модни детали :)

ywa230001.jpg

Еве ти го на, овој

Имам еден „Rolex” од 200-300 денари, ама часовникот е супер ме служи 2 години

Jas imam Swatch i prosto go obozavam!!!!!!!!!!!!! ne go izvadiv od mene i za zal mi se ispogreba stakloto. Inaku koga bev da si biram saat, mi gi ponuiduja novite modeli koi mi bea isklucitelno infantilni i si odbrav eden saat sto nema kais, tuku kako alka e i sto ne bil prodaden zatoa sto ne odgovaral na sekoj (deka drskata e default ne se mesti). I mi legna na rakata i bese love at first sight. Iako e proizvoden vo 2000 ne se somnevam deka e tolku dobar kako novosozdadenite. Sepak e Swatch.

Jas ic ne sakam casovnici zatoa sto sekogas na racete nosam belegzii,ama lani koga zavrsiv osmo,klasnata mi podari casovnik (zatoa sto sekogas kasnam) i ottogas ne go imam izvadeno.Ne e swatch ni rolex,ama mi e nejzin podarok i go sakam poveke i od najskapiot casovnik.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom