Надал vs. Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување

Навивам за:

• Вкупно гласачи
    393
Ќе биде одличен меч.Тоа е сигурно.Можеби Федерер е во мала предност,но сепак и Надал има еден ден одмор.Знае Надал како против Федерер и затоа верувам дека ќе го добие и ова финале :smir:

Утре се жените од 9:30 и во недела мажите од 9:30,не ви треба стрим на еруспорт даваат цело такмичење.

Утре се жените од 9:30 и во недела мажите од 9:30,не ви треба стрим на еруспорт даваат цело такмичење.

Абе даваат ама јас не сум/нема да бидам во близина на ТВ :)

Надал :vozbud: ајде дечко здроби го уште еднаш...нема врска изморен не изморен,Надал игра со срце и со емоции затоа нема да изгуби :olee:

Роже Федерер светски рекет број еден (најдобар на сите времиња)

Незнам дали е баш сеа светски рекет број еден:wink:

Он у таа категорија кај што е Надал не е број еден.За Федерер има посебна категорија заедно со Сампрас Борг Агаси.А утре во таа категорија ќе биде број еден на сите времиња.

Дали надал успеал на некој да му земе поен со глава:helou:Федерер се враќа во форма па затоа ќе биде одлично финале.:vozbud:

Он у таа категорија кај што е Надал не е број еден.За Федерер има посебна категорија заедно со Сампрас Борг Агаси.А утре во таа категорија ќе биде број еден на сите времиња.

Со кој сака нека биде Федерер:wink:

Важно Рафа е број 1

Со кој сака нека биде Федерер:wink:

Важно Рафа е број 1

Така е бе.Кој за што учел.Некој ќе се споредува со Борг Сампрас и Виландер,а некој со Мареј Џокович и Вердаско.

:wink:

Дроби до утре ти ако сакаш

Се знае кој е број 1 моментално

:wink:

Дроби до утре ти ако сакаш

Се знае кој е број 1 моментално

До утре. Моментално. Тоа може да се смени за година дена. Таков е спортот, непредвидлив.

Утре Федерер ќе влезе во легендите со победа над Надал, ако се` помине во најдобар ред. Нека му е со среќа!

Сакам да победи Федерер:back:

Дали надал успеал на некој да му земе поен со глава:helou:Федерер се враќа во форма па затоа ќе биде одлично финале.:vozbud:
Кога ќе заврши поенот, може и со задник да земеш поен, ако сакаш. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom