- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја
За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја
Ти ако имаш навистина желба за цртање логоа и слично, сам ќе си побараш низ интернет, ќе си почнеш да учиш фотошоп не да бараш инспирација по форум.
Најдобро намерно ова!
Па ти си исшла на тоа снаѓи се па живиNe crtam, ne me biva ic za crtanje, edinstveno so znam da nacrtam e kukja i cveke drugo nis. I u skolo dodeka ucev likovno crtez ne nacrtav, ili skolskite mi crtaa ili doma mama mi crtase i boese za da imam so da pokazam ako mi pobarat crtez sledniot cas.
Mmogu dobro sekoja cest ama imase dobra inspiracija i morase dobro da ispadne :back:После 3 години фаќам молив у рука, па викам ајде да споделим со вас што зафрши пред 15 мин...
:helou:
Најбитен е мотивотMmogu dobro sekoja cest ama imase dobra inspiracija i morase dobro da ispadne :back:
Ајде друже чекаме... нека живне малку темата, ќе пробам јас нето да нацртам со новиот графит, па ако излезе нешто добро ќе постирамјас нацртав добра слика али неам софтввер сеа за скенерот оти ставив windows 7-ца кој ќе најдам софтвер за скенерот ќе поставам веднаш