Цртање

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
За што сакаш лого да црташ за форуми за интернет страни за коли за облека наведи бе братче па јас ке ти дадам идеја

За што било братче... само некое лого ама да е добро... не ми текнува ама ич

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па првин треба да се одлучиш за што па тогаш да почнеш да размислуваш. Еве почни со некоја нова компанија за гравички картички или така нешто

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Ти ако имаш навистина желба за цртање логоа и слично, сам ќе си побараш низ интернет, ќе си почнеш да учиш фотошоп не да бараш инспирација по форум.
Најдобро намерно ова!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Доборо ако нема идеја тогаш може да му се помогне али без идеи во ова брат тешко оти константно мора да имаш идеи и да го замислиш во глава првин па после да го изработаш дали со рака или со фотошоп

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ти ако имаш навистина желба за цртање логоа и слично, сам ќе си побараш низ интернет, ќе си почнеш да учиш фотошоп не да бараш инспирација по форум.
Најдобро намерно ова!

Photoshop Знам да го работам него сакам со рака... а не ми текнува:toe:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Кажи каков смер еве јас ти реков изработај лого еве за кола некоја фирма македонска да биде

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Па си цртам освен графити,манги...али ретко коа се наоѓа време онака

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Ne crtam, ne me biva ic za crtanje, edinstveno so znam da nacrtam e kukja i cveke drugo nis. I u skolo dodeka ucev likovno crtez ne nacrtav, ili skolskite mi crtaa ili doma mama mi crtase i boese za da imam so da pokazam ako mi pobarat crtez sledniot cas.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ne crtam, ne me biva ic za crtanje, edinstveno so znam da nacrtam e kukja i cveke drugo nis. I u skolo dodeka ucev likovno crtez ne nacrtav, ili skolskite mi crtaa ili doma mama mi crtase i boese za da imam so da pokazam ako mi pobarat crtez sledniot cas.
Па ти си исшла на тоа снаѓи се па живи :vozbud:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
јас нацртав добра слика али неам софтввер сеа за скенерот оти ставив windows 7-ца кој ќе најдам софтвер за скенерот ќе поставам веднаш :)

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Mmogu dobro sekoja cest ama imase dobra inspiracija i morase dobro da ispadne :back:
Најбитен е мотивот :)

јас нацртав добра слика али неам софтввер сеа за скенерот оти ставив windows 7-ца кој ќе најдам софтвер за скенерот ќе поставам веднаш :)
Ајде друже чекаме... нека живне малку темата, ќе пробам јас нето да нацртам со новиот графит, па ако излезе нешто добро ќе постирам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom