Осетливи теми на почеток на врска

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Ima dosta osetlivi temi na pocetok na edna vrska dur ne ne se zapoznaesh podobro , koj temi vie gi odbegavata i koj temi ne se vo red.
Eden muabet e na primer goleminata na penis kaj partnerot , NIKOGAS devojki ne mu velite na masko deka goleminata ne e bitna ili deka mu e dovolen odma ke si pretumachi deka mu e mal ako stvarno na nas devojki ne bitna e na maskite mu e eptem bitno :)

Па нормално дека така ќе си протумачи. И во зрела врска ако го кажеш истото - пак така ќе си помисли.

Инаку, избегнувам :
- Коментари за луѓе што не ги познавам (може да и се пријатели)
- Да давам за проблеми на работа
- Да коментирам за нејзиното тело воопшто - ако сум прашан, дипломатски избегнувам одговор во стилот „мене си ми најубава“
- Да коментирам било какви постапки (може на несакање да ја направам глупа, па нема да ми даде после :) )

Osetlivi temi na pocetok na vrska

ragazza напиша:
Ima dosta osetlivi temi na pocetok na edna vrska dur ne ne se zapoznaesh podobro , koj temi vie gi odbegavata i koj temi ne se vo red.
Eden muabet e na primer goleminata na penis kaj partnerot , NIKOGAS devojki ne mu velite na masko deka goleminata ne e bitna ili deka mu e dovolen odma ke si pretumachi deka mu e mal ako stvarno na nas devojki ne bitna e na maskite mu e eptem bitno :)

Да не си се заебала во скоро време...
Ако имаш нешто да споделиш со нас, кажи, тука сме ние...

tema koja sto namnogu ja izbegnuvam na pocetokot na vrska koga tipot ke me prasa:sto mislis kolku vreme ke ideme?

Pa dobro kaj gi naogas ovie tipovi...ovde gleas na kajgana sve kulturen svet, nikoj nikad nema da te prasa nesto za koe veke go znae odgovorot :lol: :lol: :lol: Bez navreda sakav samo malku da se nasmeeme. Da se vratam na temata.

Kako sto veke spomnaa nekoi najizbegnuvani, ogovaranje nepoznati, izgled i fizicki izgled

smizlicka напиша:
tema koja sto namnogu ja izbegnuvam na pocetokot na vrska koga tipot ke me prasa:so kolku do sega si imala seks?mislam helloooooooo
Најде ли некој толку глуп да праша таква работа? Се знае дека после првиот, сите се втори....

spooky напиша:
smizlicka напиша:
tema koja sto namnogu ja izbegnuvam na pocetokot na vrska koga tipot ke me prasa:so kolku do sega si imala seks?mislam helloooooooo
Најде ли некој толку глуп да праша таква работа?
najdov,najdov,imam sreka sto bese samo eden glup,a ne poveke

Се знае дека после првиот, сите се втори....

Се слагам со оваа теорија или да не речам и со следнава што би ја рекле србиве:Свака жена је @урва,само моја кева није.Е сега тие термини се дискутабилни,дали е @урва(со тоа што зима кеш за секс или се @бе со кој стигне) или е фина риба(испод мира 300 вира). Може на некој му е битно да го знае тоа (читај п.с.) и покрај тоа дека таа веројатност е мала да и биде втори :).

п.с.
Бил некој тип,и барал невина жена да се жени,поминал 300 мориња , езера,планини и долини,и налетал на една што идела со споени нозе(мислел дека тие што одат малце раштракано се дарителки)и ја оженил. После првата брачна ноќ ја прашува? Добро бре женче,како покрај толку девојки само ти си невина и идеш со споени нозе,му одговара:е маже маже,јас имам голем проблем,се плашам ако ги подраширам нозеве,цревата да не ми спаднат :).

Смејте се бре:)

Дефиниција за ку*ва се знае - работи за кеш. Другите се современи девојки.

За вицот : тргнал ѓаволот да си бара невина жена. Поминал девет планини, девет мориња, девет гори и најпосле нашол девица и си ја зел за жена.
Наравоучение : Девојки, е*ете се, оти инаку ќе ве земе ѓаволот!

Uste eden biser : Me podsekash na majkami , so muabet e to!! Koja devojka saka da podseka na isfrustrirana zena vo klimakterium :D

ragazza напиша:
Зарем има такви што на почеток на врска тема на разговор има е „големината на стојанчо“?

- Осетливи теми? :arrow: БИВШИ!

Нема осетлива тема кога во прашање е искрена врска.

Osetlivi temi na pocetok na vrska

123 напиша:
ragazza напиша:

Да не си се заебала во скоро време...
Ако имаш нешто да споделиш со нас, кажи, тука сме ние...
Ne le muabetot mi bese poveke ko "dating school " so golema doza na humor:))

Добро, помислив да не си направила муабет во стилот: Мојава дланка (од коренот на дланката до крајот на средниот прст) е долга 20цм а кога ги затворам палецот и средниот прст знам колку изнесува пречникот, па во секој момент можам да прорачунам какво ќе биде задоволството и должината на врската.

Нема осетливи теми за ова прашање.
Има машки кои што се осетливи за големината на неговите патлаци, и има од оние кои што ама ич не се секираат за тоа.

То је то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom