Осетливи теми на почеток на врска

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Se fativte za goleminata kako slepio za banderata , ima drugi temi isto ..
So pls go on ..

Hihihihih ima i nekoj da prasa za goleminata na patlakot na start-ot na vrskata(prv pat slusam).Mene najiskreno mi smeta ko ce me zaprasa i sega so sto ce me ispratis imas kola ili .........da si odamso drugarkite?
Ne deka e nesto bitno ama ne sakam "material girl"
P.S. parite se samo sredstvo za zivot
i uste nesto:"ne e se vo parite ima nesto i vo zlatoto" :twisted:

Сите мажи се прават малку повеќе парајлии на почетокот на врската (или во фазата на ќаруење).
Па и оправдано, знаејќи ги "критериумите" на девојките.

Мистичен напиша:
Сите мажи се прават малку повеќе парајлии на почетокот на врската (или во фазата на ќаруење).
Па и оправдано, знаејќи ги "критериумите" на девојките.
Po moe ne e opravdano da se pravish nesto sto ne si , i pls kazi koj se "krtiteriumite" na devojkite?)

Нема осетливи теми ... треба само да се најде вистинскиот момент да се праша или каже и тоа е тоа ... ако сте партнери заедно од љубов, чија врска се базира на искреност, нема осетливи работи 8)

треба само да се најде вистинскиот момент да се праша или каже и тоа е тоа ... ако сте партнери заедно од љубов, чија врска се базира на искреност, нема осетливи работи

ве прашаа за почеток на врска, не за партнер со кој сте долго време:)

осетлива тема?
треба човек да биде внимателен што кажува, првите неколку минути од запознавањето се најважни и треба да бидат добро изиграни. Мислам ако сакаш да ја легнеш што побрзо..
ако не, збори што сакаш, кога ќе и се смачи, ќе ти даде... можеби.. :lol:

Всушност не е ни важно што кажуваш, туку како ќе го кажеш:)

Никола, знам што не прашаа ... што ти е нелогично во мојот одговор? Или се мислеше за ептен првата вечер? Тука грешам да ...

Na pocetok na vrska?? Pravo da si priznaam jas vrska ja osekam ako veke sum so nea skoro eden mesec, pa bas zaradi toa i nemam nekoi temi na razgovor na pocetokot so nea, tuku ednostavno sve e avanturisticki osmisleno, a razgovorite najcesto se kazete kade odime od tuka sega :pos: :pos:

Осетлива тема: ''Што ако сум принцот на белиот коњ?'' Иако не беше работата за врска оваа фраза не му запали за ништо, а може требаше да почекам да стане жаба! И принцови ли има на овој свет, па и на бел коњ? :ija:

Nikogas i vo nikoj slucaj nemojte da pravite muabet za bivsata.Kako vo smisol taa e takva i takva a ti si vakva i vakva devojkata ke misli deka sekogas go zboruvate istoto za bivsite,a posebno nemojte da zboruvate za sex,posebno kako dobar seksualen zivot ste imale so bivsata.

Мислам дека за бившите девојки/дечковци.

Zavisi od vrskata... Nekogas me nerviraat site malku `pointimni` raboti i nesakam da gi spodelam, a vo drugi slucai nemam nikakov problem so toa.

Najosetlivi temi na pocetok na edna vrska se site raboti povrzani so eks devojki/momcinja ..

osamen напиша:
Nikogas i vo nikoj slucaj nemojte da pravite muabet za bivsata.Kako vo smisol taa e takva i takva a ti si vakva i vakva devojkata ke misli deka sekogas go zboruvate istoto za bivsite,a posebno nemojte da zboruvate za sex,posebno kako dobar seksualen zivot ste imale so bivsata.
:bravo:
Потполно се согласувам со тебе..што се вика уште не ми кажал како се вика ја знам биографијата на бившата!:lud:
И мразам споредби..ти си ваква таква..се во позитивна смисла зборам...тука глеаш паѓаат ѕвезди:nenene:лошоооо..автоматски знам дека на секоја втора и го збори тоа..со оглед на тоа што 2 пати ме видел!

Ке дојдеш дома кај мене да те запознаам со моите?:pishtoldz

Кога ке раскинеме те молам да останеме пријатели!!Хелоуууууу уште не сме се фатиле:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom