Фан Клуб: Кливленд Кавалирс

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
ајде се држиме :) 14-11 за Кавалирс само вака нека продолжат...

aaaaaaaaaaaa итс хав тајм а ние сме 5 даун :( :( нишо како се повредив јас баш за финалете....Ахххх гад демит а ќе тепавме лол лол лол

83-82 ааааааа, штета, 4-0. Тоа е. Сепак супер е и тоа што Кливленд го достигнаа сезонава. Барем беа достојни противници за Спарс.

76-85

92-103

75-72

83-82

dobri se kako ekipa ali treba da ucat uste tesko sega vo narednite sezoni da stignat do finale

И мене в крај ме ИЗНЕРВОЗИРАЈА окапав само за да видам еднаш како се радват кавалирс, ама за :pusk:, moraaaaaaaaaaaaaaa да се земи еден добар центар вака не оди не шинаја под обрачите, а за другите утакмици криви сами беа кливленд шо имаја под 20% шут за 3ка, па ако не им оди немораше толку д афорсираат!!!!! па мисламммм....2/15???!!!:zid::zid: :nerv::nerv::nerv:

Ne znam dali kje uspeat da napravat cudo pak i uste nekoja sezona da stignat do finaleto.

Ama sepak mozat da bidat zadovolni so stignaja vo finale, i so barem krajnite rezultati i ne se vistinska pretstava na ona so se slucvase na terenot.

jove_bt напиша:
И мене в крај ме ИЗНЕРВОЗИРАЈА окапав само за да видам еднаш како се радват кавалирс, ама за :pusk:, moraaaaaaaaaaaaaaa да се земи еден добар центар вака не оди не шинаја под обрачите, а за другите утакмици криви сами беа кливленд шо имаја под 20% шут за 3ка, па ако не им оди немораше толку д афорсираат!!!!! па мисламммм....2/15???!!!:zid::zid: :nerv::nerv::nerv:

Абе Илгаускас колку толку е солиден, заедно со Гуден и Џејмс, на другите две позиции треба измени.

TaZZ(BoomBoy) напиша:
Треба само да си одaт Varejao,Snow и да го трампат hughes
Дефинитивно Хјуз супер ке им дојде ама тешко тоа да го напраат засега немам слушнато околу тоа кој ке доаѓа во Кливленд а кој ке си иде:)

Varejao беше најголем дебил од сите. Сноу како за замена си е добар.

Brat klivlen moze sezonava da poceka doigruvahje a sega i povreden,
KING RESPEK CVER ,mislam deka ke si ostanat pod osmoto mesto,
toa za sega MAN_OKI-J.O'Neal.

Znaci mameto na ovoj Paul Pierce. Da e Gospod (ako postoi) rakata da mu okape sea u finaleto so Detroid. Znaci se so mavna pogodi, dodeka gleav se treskav od zemja, zosto ne mozev da im veruvam na ocite. Ajde do godina poveke sreka ... !!!* ;)

Nemoze Lebron sam da igra.Ocekuvav Ben Volas da mu dade podrska ali ocigledno nego go gazat godinite.Istoto i Ilgauskas.Treba mlad centar i talentiran.James e klasicna trojka a cel natprevar igrase play...Se e ispobrkano no ete okolnostite pridonesoa da bidat vo igra do posleden moment

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom