Претставување на вашиот клан

• Креатор на темата Креатор на темата viksamkd
  • Време на започнување Време на започнување
i ja iam clan luge ali nie ne sme tolku t.e. ja ne gi znam site poso sum od sk,a oni od te..nonstop eden so drug menjaat nickovi ko 2-ca da sme samo :D:D

inace sega za sega ja so gi znam sme
[C.s.V!!!]---GoKo}sBePot---[C.s.V!!!]---TheIceMan--istiot
[C.s.V!!!]---TheCle@ner_mkd-vaka neso
i sea drugive im znam nickovi ali ne znam dali se istite
[C.s.V!!!]---miki
[C.s.V!!!]---BLACK_FIRE*-vaka neso
[C.s.V!!!]---Zikic@
itn...

ako sakate mozeme nekad klanska da plesneme

i ja iam clan luge ali nie ne sme tolku t.e. ja ne gi znam site poso sum od sk,a oni od te..nonstop eden so drug menjaat nickovi ko 2-ca da sme samo :D:D

inace sega za sega ja so gi znam sme
[C.s.V!!!]---GoKo}sBePot---[C.s.V!!!]---TheIceMan--istiot
[C.s.V!!!]---TheCle@ner_mkd-vaka neso
i sea drugive im znam nickovi ali ne znam dali se istite
[C.s.V!!!]---miki
[C.s.V!!!]---BLACK_FIRE*-vaka neso
[C.s.V!!!]---Zikic@
itn...

ako sakate mozeme nekad klanska da plesneme

Го заборави [C.s.V!!!]---Raperce <<<<Овој дечко е стварно јак.

ime na klanot : elite soldiers - eS

1. eS | The Godfather - Kokan Malenko
2. eS | Almighty - Dzoko Laboski
3. eS | HoBaK - Andrej Novakoski
4. eS | Variable - Boris Shopovski
5. eS | hollow - Petar Simjanoski
Za dogovaranje na mec pisuvajte na ovoj e-mail: kokan_pure@hotmail.com

sea imamo noF tim Apocalypse !!!
Apocalypse |[] .!.G@NgSt3R.!. [] !!!!!!!!
Apocalypse | [] Goran* [] ili poznat kako Th3 M0nsteR !!
Apocalypse | [] Gg []
Apocalypse | [] Dr. X [] poznat kako jebote srbine !! :)
Apocalypse | [] AnAcOnDa [] !!
Apocalypse | Skorpion4e !!!
Apocalypse | Dr SuReK RuSSiAn !!!
i gi predizvikuemo kgn !!!

a ako mislis ne igrame dobro prasaj gi kgn kako pominuvaat protiv nas!!!?
kekek

gotovo alchocolic united .... sea iame nov klan ...

ime na klan : [rxY*]

clenovi :
[rxY*].:BuLLeT:. <93
[rxY*]WaRnInG
[rxY*]Deaths_WiLL
[rxY*]dr.neo*
[rxY*]ZzIiPpOo

za dogovaranje matchovi : viksamkd_93@hotmail.com

Ne sme citeri.. koga sakate mozeme da igrame lan...

Imame i server za klanska

a ako mislis ne igrame dobro prasaj gi kgn kako pominuvaat protiv nas!!!?
kekek

ЈАс колку што памтим: Еднаш ве истресовмо а еднаш кога ве водевме 7-2, на серверот влезе екстра играч (кој знае на колку души сте го дале пассот) и после плачевте зашто имаше екстра играч па направивме рес, бевме нанервирани и не победивте и се фалефте насекаде.

Шурек ја сум играл 3 пута против вас и 3 пута ве згавивмо. Не ве згазивмо туку ве ИЗГАЗИВМО. затоа ајт не збори глупости :tapp:

ЈАс колку што памтим: Еднаш ве истресовмо а еднаш кога ве водевме 7-2, на серверот влезе екстра играч (кој знае на колку души сте го дале пассот) и после плачевте зашто имаше екстра играч па направивме рес, бевме нанервирани и не победивте и се фалефте насекаде.

DA DE ama toj ne bese nas ....
Шурек ја сум играл 3 пута против вас и 3 пута ве згавивмо. Не ве згазивмо туку ве ИЗГАЗИВМО. затоа ајт не збори глупости :tapp:

garfic pitaj dritona ili alaka zs sekoas kj ni falat us 1 2 partie za pobeda ne banira od serverot za da ne izgubat!!:DDDD
ennas tepavmo u prodolzenia i ban na cel tim kkekke:nesvest:

Ej Aj ne Preteruajte moze kgn ako sakate da se ispukamo sea koj ima antichit ajde a ne koj nemashe toninter jadeshe deka smo citeri ova ona daj sea da se ispukamo ako sakate inach3 ja sum .[!]. Goran* .[!]. da znaete malce smenif nick ama nema vrska pa zatoa daj da se ispukamo ka shto treba i da vidimo koj e pozaeban tolku od mene i shorty i garfilld oa bea vreminjata koj ne tepafte toa bea nashite prvi 5 CW ra zatoa pozz

Ej Aj ne Preteruajte moze kgn ako sakate da se ispukamo sea koj ima antichit ajde a ne koj nemashe toninter jadeshe deka smo citeri ova ona daj sea da se ispukamo ako sakate inach3 ja sum .[!]. Goran* .[!]. da znaete malce smenif nick ama nema vrska pa zatoa daj da se ispukamo ka shto treba i da vidimo koj e pozaeban tolku od mene i shorty i garfilld oa bea vreminjata koj ne tepafte toa bea nashite prvi 5 CW ra zatoa pozz

shorty i garfilld oa bea vreminjata koj ne tepafte toa bea nashite prvi 5 CW ra zatoa pozz

znaci surek lazel deka ste gi gazele kgn :drk:

taka i pravila ne znaevmo :pos2:

znaci surek lazel deka ste gi gazele kgn :drk:
ti si nepismen brat prvite 5 dur ne znaevmo pravila gi gubevmo a posle tepavmo zatoa ne praeja citeri i banoi ni lupaja ama nema veze :uvo:

:pos:
Ќе се испукаме, само да се среди Интернетов.
Btw, како сум можел да те обвинам дека си читер кога убиство не можеше да направиш?:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom