Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
ne me fatilr i nr sakam da me fatat zatoa sto ke bide mnogu glupava situacija za site:pipi:

До сеа употребувам една направа наречена врата. На нејзе има поставено брава која се заклучува со клуч. Ова треба се да објасни дома што и да праам клуч на врата едно вртење и немаш грижи.

хахах интересна тема.Морам да си признаам дека ме имаат фатено на дело и тоа не еднаш туку 4 пати.Како помал мајка ми ме фатила 4 пати како го :drk:. Сум се закопал ееј. Другиот ден мајка ми му рекла на татко му па после ме заебаваа цел ден .. :kesa:

хехехехе ми текнува дека пред некоја година ме фати мајка ми додека:drk:
бев многу уморен и додека го правев тоа сум заспал и улета одеднаш мајка ми во соба и што да види...ја лежам со Џими во рака и спијам:vozbud::vozbud::vozbud:

хахах, татко ми ме има фаќано како го :drk:, и оттогаш натаму секој ден ми вели... "Сеуште ли го плескаш???"ххаха.. :kesa::nesvest:

До сеа употребувам една направа наречена врата. На нејзе има поставено брава која се заклучува со клуч. Ова треба се да објасни дома што и да праам клуч на врата едно вртење и немаш грижи.

i ja mislev do vcera taka ama deckomi zaboravil da zakluci i tatkomu vleze i vide a deckomi bese vrz mene i dvajcata pistol koj bed go jadeveme.....:kesa:

Не ме фатиле,а и нема ни да ме фатат,затоа што сум даааааааааааааааааалеку од дома.

Па си ја заклучувам вратата додека :drk:, ама се случило моите да пробраат да ја отворат вратата, ама оти заклучена не можат да влезат. Ке им кажам дека сум се пресоблекувал и сл. Сигурно знаат што е и како е, ама кога немаат доказ не можат да кажат ништо.

До сеа само сестра ми ама на облекување хахаха
неам клучеви за вратите иначе би заклучувала...
ме нервира некогаш си влага ко ништо да не е уште ми вика теди ај дој малку да видиш нешо....
имало ризици да не фатат многу пати али брзи сме во облакање хахаха

Ме фатијеее.... :icon_lol: пазам што правам и кога правам, ама па и да ме видат, шо?
Они ко да не се млателе на млади години па не знаат што е како е?!

Ме фатијеее.... :icon_lol: пазам што правам и кога правам, ама па и да ме видат, шо?
Они ко да не се млателе на млади години па не знаат што е како е?!

А шо па и сеа да не не се млатат?:)

Он.
О да...повеќе пати, ама то ко бев помал.:)

Со братот на еден пријател се „сретнавме“ пред купатило... Ама немаше запалено светло па си се тешам дека не ме виде гола:)) А не ме имаат никогаш фатено во кревет.

Мене не ме фатиле многу сум рефлексивен :) Али сум можел да надрапам неколку пати ама засега добро е не ме уловиле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom