Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
A да си пишеше прво за тебе, како поставувач на темата?

Ево сад чу :smeshko:бев некое 6-7одд. и ми се деси мајка ми да ми влезе во соба..во моментот :vozbud: и ден денес се надевам дека го заборавила истиот :kesa: а иначе знам дека и на дечко ми му се десило тоа, само што него татко му го начекал :vozbud:...како и да е, многу засрамувачки :icon_redf:icon_redf:icon_redf

Ево сад чу :smeshko:бев некое 6-7одд. и ми се деси мајка ми да ми влезе во соба..во моментот :vozbud: и ден денес се надевам дека го заборавила истиот :kesa: а иначе знам дека и на дечко ми му се десило тоа, само што него татко му го начекал :vozbud:...како и да е, многу засрамувачки :icon_redf:icon_redf:icon_redf

Душо, тоа не се заборава :)

Иначе не ме фатиле, нема логика такво нешто имам слух ко лилјак :)

Ме фати професорката по Сметководство и ме запиша у забелешка :)

А со какво помагало те фати мајка ти?:nesum:

produkte_gurken_02.jpg

vo60294,1265486911,banane.jpg

5TRJ000Z.jpg

За џабе не е увото најразвиен орган при мастурбација :pos:

Да Брат ми ме има фатено...Само еднаш...

So nekoe DILDO te nacheka? :)

Колку ми е глупо ја на сред :drk: некој коа ќе заѕвони на врата а овој надрвен а мораш да отвориш... и ете ти ја комшиката: Мајка ти дома ли е? Да пиеме кафе? Ти шо праиш? Арен? Како факултетот?
:nesvest:

Уфф не дај боже, повеќе пати секунди биле во прашање...

За двете, да. Повеќе засрамен во животот не сум бил...... :kesa:

Сепак ова не е ништо во споредба со мој другар кој буквално доживувал оргазам додека мајка му влегла у соба. Бидејќи имал пуштена музика но пред се мижел (праве фаци ахахахаахахах) не ја видел/чул кога влегла!! и си продолжил, кога му се раздрала...Замислете си ја сликата!!!!! ROFL!!!!! :pos: :pos: :pos: :pos:

Ултра внимателен сум од таа страна, а за второто, онака изморени после секс, гушнати и пола заспиени.. брат ми влегол во соба, видел и излегол. Не стигнала нотификацијата до него тој пат изгледа. Ама не се рачуна, уште сум непоразен во двете полиња. CAN'T TOUCH THIS!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom