Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме уловиле до сега, освен еднаш, кога бев пионер во тие работи. Во трето одделение, ја си правам чакија, и ѕирна татко ми, а рекацијата му беше: ааааааааааа, овај си га тегле, аххахахахахаха!!!
Трагичното е, расправал за ова и на работа...

ма ме немат фатено..па и да ме фатат, кој му ја мисли, важно јас сум задоволна..:D:baeh:
абе важно на тебе да ти улегне па за друго да смо живи и здрави

Aха......... American pie, мене ме фати бабами на happy time, и бог да ја умре од инфаркт. Ако се лажеме :pos2::pos2::pos2::pos2:

xexexe :pos2:интересна тема, другар ми ми има кажувано дека ги има фатено баба му и дедо му кога бил мал:pos2: кутрите пукнале од страм

Интересно е дури и чувството кога некој ќе ви тропне на врата или ќе слушнете некој шум во ходникот.
Иначе мастурбирањето online многу убаво доживување...секако со камера :wink:

да за малку.среќа што беше заклучено, па не се отвори вратата. :kesa:

Me имаат фатено додека овај... водам.....

Додека бев во војска, со една од војничките, кај мијанилците, другарот ме виде, се погледнавме јас е насмевнав тој исто така, среќа таа не виде нит слушна нешто:kesa::kesa::kesa:

...:vozbud::vozbud::vozbud:ти си луд..:vozbud::vozbud:а таа тотално све даските во глаа....:vozbud::vozbud:
...јас ..да ме фата со дечкото...лее брате...ќе летаа глави..хаха(претерав)..незнам од срам незнама шо би правела....:tapp:

Богами ни јас незнам што би ти напраел. А знам за него.

Охх меморис х)) Има ми се случено тоа ,повеке пати.

Летото на планината, јас дечко ми ,другарки.И има само еден стражар којшо го чува летувалиштето, и е татко на една од другарките.
И сеа, една вечер јас и дечко ми сами у собата ,почнааме со тоа,полека,и таман јас врз него се наместив влегува тај а јас така отпозади јасна слика на се *у мене*,и човекот ништо ни а ни б како шо отвори така само виде и си излезе како попарен хахах ама човеци, СРАМ. х))

После ,не сум сигурна дали беше тоа истата вечер не е битно , дечко ми ојдел да се измие да се среде и да продолжеме, и врака се у собата `леле шо ми се деси ц ц ц еваааа пеза` јас така го гледам,`шо се деси бе?` - Абе знаеш миеех се, и пак флезе стражаро, и ми вика шо праеш, а јас пиџамите како шо ми беа до колената факам ги и натргнувам ги ама тава до горе` Ахахахах, колку само сум се смејала на тоа.

А и приметливо исто беше шо секогаш коа ке завршееме одееме до вц, а другарките играа карти ,и ние само поминеме заминеме и овие само се чудат и гледат `зашо вие цело време у вц одат` ахах.

Незнам сварно, за овакви работи сум тежок баксуз и има ми се десено и сама да ме фате мама, тоа беше одамничка ама до ден денес ме држе истио срам од шо беше ептен до толку :jaj:

Еднаш само... И не ми доаѓа памет.. Уште ризикувам :) Ама ако, поинтересно е така :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom