мене ме интересира, ако више сте љубител на музика (МУЗИКА капиш!!) и можда ве интересират “пораките-месеџ“ на песните, и мене ме интересира дали ги сфаќате ете тие пораки и дајте пример на некоја песна.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
rabotata e sto va vakvite traki ima slangovi i nekoj tesko gi razbiraat nekoj izveduvaci imaat takov glas sto grebe i tesko se razbira(ja rule i tim dog na primer).Se nadevam deka me svatiLouWeed напиша:epa daj druze kazi ni kako go sfakjas toa sto shakur sakase da ni kaze....
`TENK` напиша:rabotata e sto va vakvite traki ima slangovi i nekoj tesko gi razbiraat nekoj izveduvaci imaat takov glas sto grebe i tesko se razbira(ja rule i tim dog na primer).Se nadevam deka me svati
Kocka напиша:sekoja pesna ima poraka vo seba...spored mene rap pesnite imaat naj jaki poraki u celata muzicka kultura!Sega nekoi ko na 50 cent se najednostavni zatoa site im se palat na niv!A dodeka na Talib Kweli,Common,Lupe Fiasko pa da kazam i ja rule i 2pac u sekoja pesna ima posebna poraka so malce i potesko se sfajkaat!
Kocka напиша:sekoja pesna ima poraka vo seba...spored mene rap pesnite imaat naj jaki poraki u celata muzicka kultura!Sega nekoi ko na 50 cent se najednostavni zatoa site im se palat na niv!A dodeka na Talib Kweli,Common,Lupe Fiasko pa da kazam i ja rule i 2pac u sekoja pesna ima posebna poraka so malce i potesko se sfajkaat!