10 години Colloseum

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
На 10 10 2007 клубот Колосеум слави десет години постоење...ќе има двајца Dj-и од кој што едниот е мислам Junior Jack...како и да е ова мислам дека ќе биде журка на есента што не смеете да је пропуштите...се гледаме таму :vozbud: :je:
mysmilie_394.gif

Колосеум .. нај-ШИТ место на цел свет .. некој ден ке поминам од таму ке ги мавам со камења тие дебилите шо стојат на врата :pos:

Леле супер,ќе има 20 000 души,нормално дека ќе влезат сите и внатре ќе се наредат сите ко сардини,ќе се потат и нема да биде пријатно.
Ќе ја пропуштам оваа журка сепак...

Неееее не пропуштам,обавезно ќе одам:vozbud:

Леле супер,ќе има 20 000 души,нормално дека ќе влезат сите и внатре ќе се наредат сите ко сардини,ќе се потат и нема да биде пријатно.
Колку си само во право друже. Да ми плаќаат нема да отидам!!!
Од Колосе(р)ум имам само едно пријатно сеќавање.
PYRO во организација на Macedonian Junglist Movement.
Концертот на Infected Mushroom ќе беше подобар според мене доколку беше на било кое друго место освен Колосеум, мада и вака испадна супер, откако се истуркавме во прв ред за да не гледаме досадни шанкери и типци со златни ланци на вратовите и чат пат по некоја шмизла со штикли од над 10 сантима.

Ја само би го цитирал Бушав. Исто ко ја да сум пишал. :baeh:

Ја само би го цитирал Бушав. Исто ко ја да сум пишал. :baeh:

А јас само би го цитирал Мацедониан како го цитира бусхав ама исто ко и јас да сум пишувал....

хаха абе дете цар си значи хахахаха :pos2: :pos2:

тебе те мрзи да пишуваш или нешто си љут ?

Појма неам дали да идам или да не идам... Ме замислија другиве што викаат гужва ептен ќе имало....

E sega guzva... pa sedete doma tamu e prazno,nekad ne cini guzva ama i prazno ne biva neli

гледаме досадни шанкери и типци со златни ланци на вратовите и чат пат по некоја шмизла со штикли од над 10 сантима.

Да ама тоа е нивен стил сега, уф моите штикли се 8 сантима:pos2::pipi:
и не само шанкери досадни а келнерите ги заборави?:pos2:

E sega guzva... pa sedete doma tamu e prazno,nekad ne cini guzva ama i prazno ne biva neli

Епа да, нека седат дома ако им е до гужва, тие што ќе идат ќе им раскажуваат, ко преживи причаќе:pos2:

Абе не е работата отидам и да неможам да дишам како што беше на Тиесто, туку и убаво да си поминам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom