#1 Steam Shop

• Креатор на темата Креатор на темата AnonymousB
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа ќе барате само гифтови, и нема да мора да се замарате дали е хакнат акаунт или не.

ако имаш black ops 2 gift можи да прајме бизнис :)

На Steam е забрането секакво префрлање на сопственост на account од една на друга личност, по било кој основ. Забрането е дури и продавање на игри преку системот за подароци. Ама, форумов не е дел од Valve, па не подлежи на истите правила. Од друга страна, потенцијалните купувачи да знаат дека може да останат и без пари, и без игри, затоа што нема да можат да проверат дали тоа што погоре го напишал продавачот е вистина, ниту пак ќе можат да се пожалат на Valve.

Ако некој од вас биде измамен, пријавете за да може да се реагира. Toneh, any insights?

Што се однесува до мене, јас би го забранил ова. Иако овој форум нема никаква врска со Steam/VALVe, сепак е премногу ризично да се дозволи вакво нешто.

Ако ништо друго, некој кај и да е ќе се зезне, па ќе бара од администраторите на Кајгана да му бидат вратени парите (логика - никаква, ама има секакви луѓе со пристап до Интернет).

Што се однесува до мене, јас би го забранил ова. Иако овој форум нема никаква врска со Steam/VALVe, сепак е премногу ризично да се дозволи вакво нешто.

Ако ништо друго, некој кај и да е ќе се зезне, па ќе бара од администраторите на Кајгана да му бидат вратени парите (логика - никаква, ама има секакви луѓе со пристап до Интернет).
Ако де, синкир немаат.

Како сакате. Сакате затворете ја темата, сакате не ја затварајте :) Ако мислите дека ке заебам некој, сте се излажале :D

Не е работата ти дали ќе зезнеш некој, поентата е што таквата активност е забранета од Valve, така да, доколку сакате да тргувате со сметки, да не речам акаунти, терајте по приватни пораки или што и да е, тука нема да можете тоа да го правите.

За тие што сакаат да тргуваат со игри, клик тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom