#1 Steam Shop

• Креатор на темата Креатор на темата AnonymousB
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е проблем цената братче. Ке ти пишам на пп, што поскоро.

Темата треба да е KЉУЧ! Ги крши сите T&C на Steam и на Кајгана, за сите регуларни продавања имате Gifts/SteamTrade..

Темата треба да е KЉУЧ! Ги крши сите T&C на Steam и на Кајгана, за сите регуларни продавања имате Gifts/SteamTrade..

Види, на кајгана не гледам зашто не би можел да се продава акаунт од Steam, па се продаваат акаунти од други игри како eRepublik или DotA 2 keys.
Ако дечково навистина нуди нехакнати акаунти за екстра ниски цени, вреди да стои темава за сите на профитираат.

Немам јас многу искуство со стим, нека каже најубаво Овердрајв за се ова...

На Steam е забрането секакво префрлање на сопственост на account од една на друга личност, по било кој основ. Забрането е дури и продавање на игри преку системот за подароци. Ама, форумов не е дел од Valve, па не подлежи на истите правила. Од друга страна, потенцијалните купувачи да знаат дека може да останат и без пари, и без игри, затоа што нема да можат да проверат дали тоа што погоре го напишал продавачот е вистина, ниту пак ќе можат да се пожалат на Valve.

Ако некој од вас биде измамен, пријавете за да може да се реагира. Toneh, any insights?

На Steam е забрането секакво префрлање на сопственост на account од една на друга личност, по било кој основ. Забрането е дури и продавање на игри преку системот за подароци. Ама, форумов не е дел од Valve, па не подлежи на истите правила. Од друга страна, потенцијалните купувачи да знаат дека може да останат и без пари, и без игри, затоа што нема да можат да проверат дали тоа што погоре го напишал продавачот е вистина, ниту пак ќе можат да се пожалат на Valve.

Ако некој од вас биде измамен, пријавете за да може да се реагира. Toneh, any insights?

Тони ќе го праша Донев, колку сме колегијални само.
Аиде, битно да се реши работава. :)

Не планирам никого да заебам, ниту нешто слично. Јас ги давам прво игрите па вие после тоа плаќате. Иначе @ГоцкоПоцко , може, зашто да не. Само кажи мишто игри сакаш. Инаку пред да ја отворам темава го прашав админот, а послем тоа и еден од модераторите на подфорумов.

Okej cekaj malku ako ja se logiram so tug account na drug kompjuter mene ke mi pobara code confirmation sto se praka na sopstvenikot na mailot. Sakas da kazes deka gi imas accountite i mailovite od prethodinite korisnici?

Ти викам дека се нехакнати братче. Сите се на мој емаили :)

Од кај AnonymousB јас зедов гиф за дота 2. И супер работи :)
BTW ете и самиот како што ви кажа имате опција, прво гиф-от/акаунтот да ви го даде.. па после да му платите.
Со мене екстра испадна.

Абе ако продаваш гифтови океј е ама акаунти НЕ! Пошо имаше хакнати акаунти 10000 кој секакви кракери ги продаваа за по 5 евра па ако беше побрз од корисникот да му сменеш pass,email,seq question тој нема начин да си го поврати акаунтот и му е загубен засекогаш, сега има и подобри заштитни мерки ама ретко кој ги применува..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom