T
The Blob
Гостин
Респект! Секоја чест!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спојувањето е проблем затоа што материјалот е алуминиум. Гледав на нет дека се користи калаисана амбалажа за храна и пијалоци, ама ја немам опремата за да ја лемам. Сега за сега и лепак брка работа.
А од каде го зема алуминиумот и зарем со течен лепак е само споен? И јас имам направено неколку макети 1-20 размер од лим комбинирано со многу други материјали со целосен ентериер, светла, сите врати се отворааат и сл. Истите имаа по около 400 делчиња пред да ги склопам
Веке кога имаш..... постирај да видиме!
Земи црвен и бел спреј и шприцни го ист да биди како вистинскиот, па после можиш и лепенки да исечиш да му ставиш како тие црните и жолтите. А за стаклата можиш провидна пластика да употребиш.... и дај завршувај го побрзо, гледаш оти сите нестрпливи смеКабината ја доби грубата форма, има уште работа додека ја фиксирам и да не се враќам на неа.
Ги исеков и предните врати, но немав време да ги завршам.
...и како изгледа засега заедно со шасијата
За стаклата најдобро од оние фолии што се за ласерски принтери прозирни А4 формат 0,13мм.Земи црвен и бел спреј и шприцни го ист да биди како вистинскиот, па после можиш и лепенки да исечиш да му ставиш како тие црните и жолтите. А за стаклата можиш провидна пластика да употребиш.... и дај завршувај го побрзо, гледаш оти сите нестрпливи сме![]()