1:0 за тепаните

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Нема што да должам, секојдневна сцена од школото... кретенче гледа девојки и автоматски напаѓа некој слаб кој нема да му врати... ама навидум слаб и навидум...

втора верзија со included critical :P

хах го гледав клипот у другата тема пред 10тина минути ама стварно е јак.. овој буквално го тресна од земја! хаха сака да се праи фраерче кускулево амам како си го доби.. ни сам не е свесен : )

Некој нека го симне клипов и нека го аплоудира на друг сајт. Youtube ревносно ги бришат сите верзии на видеово со брзина на светлината.

Иначе - POWER TO THE FAT!

:')

Пораката е прекратка. Ве молиме зголемете ја пораката на 4 карактери (букви).

Наравоучение: Задевај се со послабите, и ќе завршиш деформирано.

леее колку ми се напраи мерааак :vozbud:

пс: кога успеа да го избришат само шо го глеав и уше еднаш неможам

Халк џуниор? Браво за буцкишот.

хаха абе и кај нас има еден ваков у клас..само не е дебел..висок и развиен..и многу мирен..ние му палиме шамари некад на шала...али он не не траќа од земја...ама какви клоци мава аууууу од земја ме има кренато...

хаха абе и кај нас има еден ваков у клас..само не е дебел..висок и развиен..и многу мирен..ние му палиме шамари некад на шала...али он не не траќа од земја...ама какви клоци мава аууууу од земја ме има кренато...

хахахах колку метра те издигна...

хахаха како го издигна од земја

хахахах колку метра те издигна...

не се шибам...20 сантима сигурно...после моеше комотно воз под нозе да ми помине..ами па на другиве ехеееее..едно мало шо иаме у клас..како го поткачил јајцата му ги сплескал..трагедии бешее...

... како на брат му шо му ја скршија кичмата.

хахахахахаха до тропна од земја! па и тој на кој нашол шанкуре да му се прај. Ем 20 кила со се кревет е па уште се сили :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom