09.09.09

Денес е роденден на татко ми и прилично добро ми помина без нешто посебно да се случи:pipi:

ја заборавив дека е 09.09.09 :kesa: инаку и овој како и сите обични денови, не приметив дека нешто се случи посебно :toe:

Се скапавме смеење во школо, а во игра сум на спортска можно е да фатам 600 денари. Ке биде добар ден за мене.
Немаше ништо лошо, ке видиме до полсе.

на 07.07.07 беше романтично.
08.08.08 нешто сенсејшн ово оно имаше, ептен добар провод у клуб.
09.09.09.. ништо посебно, нема да ја памтам датава.

тапа ден,као и претходните неколку
Супер почиње,и после ќе ме накурчат овие Кошаркариве,и фудбалерите и така
:tapp:
се читаме на 10.10.10:pos2::pos2:

Ништо посебно како секој ден само што сум положил испити на факултет :pos:и поручек баскетче а за спортов се изнервирав малку и тоа е тоа.

Можам да кажам дека се ми се изнадеси...Од кавга, до смеа, од нервоза, до најдобар најт тајм.Не беше нешто посебно во целост, сум имала многу такви денови со конфузии, мешавина од емоции...Ми упадна у очи денешниот ден пошто одамна не ми се беа случиле толку работи за време од 3 часа.Обично беше досада, досада, оп, досада, оп...
Денес немаше време за досада, фул ден...Во секоја смисла на зборот :смајл:

Полошо не можеше да биде! Се надевам дека више вакви деној нема да има.

За прв пат запишав семестар во рекордно време, целата процедура траеше неполни 20 минути, додека претходните пати знаеше да затера неколу часови па и неколку денови да се развлечка, па турканици па “црева вадење“... Можи е до датумот или конечно започнаа да се средуваат работите на факултет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom