09.09.09

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Деветтиот ден од деветтиот месец во деветтата година од новиот милениум ги „допре“ маркетиншките стручњаци речиси исто како и нумеролозите. Затоа не чуди што токму денес ќе биде објавен дигитално „запегланиот“ албум на Beatles, ќе се одржат онлајн протести на корисниците на Twitter, а денов е прогласен и за Ден без мачки на интернет. Па ајде пишете што ви се деси денес или некој интересен настан ако знаете дека се десил денес, или нешто суеверија поврзани со денешниот ден. Конкретно пишете било што поврзано со овој ден. Еве јас ќе почнам. Од денес се витка гиро во McDonald's :vozbud:

Јас приметив дека денес ни е ептен малерозен денов во спортска смисла. Изгубивме кошарка, ќе изгубиме фудбал. Не иде денов на арно. :)

Јас па приметив дека од кога дојде 09.09.09 уште 24 часа ми останаа до 24 и така...

Лош ден на спортски план,а мене лично ништо не ми се има случено денеска

.... малерозен ден денес за мене... цели 40 минути чекав државен автобус... па у школо нешо ме опоменуваа... изгибувме фудбал и кошарка (а водевме 17 разлика)...

nisto posebno...da ne recham super mi beshe denov nz poradi koja prichina tochno, samo taka se chuvstvuvav euforichno

Мене многу поинтересен ќе ми биди 11.10.09 (амрикански формат - месец па ден - 10ти ноември)
На тој ден ќе се прави историја во светот на видео игрите.

...

Јбг. Вакви датуми ќе има само до озлогласената 2012 година :pos: (10.10.10, 11.11.11 и 12.12.12. 13ти месец нема). И не верувам во тие глупости, само така ми текна ова.

Гаден ден, на школо ми се слоши, дома со кој стигнав се испокарав,а почвам да губам трпение и со останатите,а не сум во пмс. Ова нешо невероватно :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom