08-11-2007 - DeepDish feat. Sharam @ Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Локација
Тафталиџе
Еве ги Deep Dish со подршка од Sharam овој пат, по втор пат во Скопје годинава...Мислам дека треба да се извадат за минатата журка зашто не беше како што очекувавме сите..Во секој случај браво за колосеум оваа година ја донесоа светската водечка елита во Скопје...

So zboris be koa nemas veza.. Znaes koj se Deep Dish??? Sharam i Dubfire. MInatiot pat bese Dubfire, sega e Sharam...

бро ја кажувам што ми кажа никифор... DeepDish FEAT.SHARAM така ми пиша не дека иам везе:helou:

леле екстрааааааааа!!! сајбер брат како бе не ти било добро на dubfire!? според мене убедливо најдобрата журка на колосеум летово-не ‘‘скрши‘‘ човекот! :) но секој си има свое мислење нели?:smir:

сега доаѓа другата половина од deep dish и човекот кој преферира да ги пушта нивните траки, за разлика од dubfire...

:vozbud::cug::je::party1::sport1::party3:

Мора да се извадат за летово...искрено очекував повеќе ај изгледа сега ќе бидат ок

Мора да се извадат за летово...искрено очекував повеќе ај изгледа сега ќе бидат ок
исто и јас:wink: не се жалам дека не беше добро ама не беше она што очекувавме сите, да се надеваме дека ке биде добро ке видиме на 8:smir:

екстра беше!!! премногу гужва имаше внатре,мислам дека кој немаше боца, тешко доаѓаше до воздух... :)

Одлично беше најпрвин музиката екстра,е сега гужва така е за 200 денари сите одат...ама музиката беше одлична :je:

Одлично беше најпрвин музиката екстра,е сега гужва така е за 200 денари сите одат...ама музиката беше одлична :je:

Е па како сакате ако е поскапо оти е скапо , ако е ефтино оти ефтино гужва има , важно да е јака журката :)

Летово од Dubfire очекував повеќе и се разочарав малку. Али вчера другата половина се поправи и беше супер, имаше гужва и манијаци:kesa: се на се супер беше:je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom