Aha. Ti dobar si, sto ima novo? Vo skolo kako testovite, sto casovi imase denes?Rasipano mi e msnto, koga pisuvam na nekoj avtomatski mu stiga![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aha. Ti dobar si, sto ima novo? Vo skolo kako testovite, sto casovi imase denes?Rasipano mi e msnto, koga pisuvam na nekoj avtomatski mu stiga![]()
Ете така едноставно, со 0 ти не можеш да делиш. Со 0 може да дели само Чак Норис, а ти не си тој.Od kaj pa sea so nula ne se deli, prv pat slusam nikoj do sega ne mi posoci na toa![]()
Od kaj pa sea so nula ne se deli, prv pat slusam nikoj do sega ne mi posoci na toa![]()
ти не си гатанкаааааааа ...Јас сум гатанкаааа!![]()
Јас сум Кртис Блоу!ти не си гатанкаааааааа ...![]()
Јас сум Кртис Блоу!
И јас сум... ШЕФ! XDDJa сум снежана и седумте џуџиња.
И јас сум... ШЕФ! XDD
Не треси зелени бе. Се дели со 0. ):Ете така едноставно, со 0 ти не можеш да делиш. Со 0 може да дели само Чак Норис, а ти не си тој.
НЕ се дели...пак ли ќе се караме за тоа, ајде ако не отвори нова тема, и таму да ги изнесеме ставовите и мислењата може//?Не треси зелени бе. Се дели со 0. ):
Не треси зелени бе. Се дели со 0. ):
Од стреес, психоанализа! Мојта психа е гром, јас не сум Мона Лиза! XDи ти си како сите што немаат везе! хаха