Z
ZeroStyle
Гостин
Шо калкулаторот имаш? ... кажи ми и јас да си купам. (и пред се стисни тамо за сметање во декаден броен систем)
Stisnav za dekaden i mi izlaga 48

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо калкулаторот имаш? ... кажи ми и јас да си купам. (и пред се стисни тамо за сметање во декаден броен систем)
Stisnav za dekaden i mi izlaga 48![]()
Дечко, дај земи убиј се и не ја загадувај веке темава со твоите детски глупи постови. Врска немаш од математика.Јас сепак мислам дека 4+2*5=47![]()
А со шублер проба?! ...или и така 49?!Stisnav za dekaden i mi izlaga 48![]()
Дечко, дај земи убиј се и не ја загадувај веке темава со твоите детски глупи постови. Врска немаш од математика.
Не го билдај форумов со дезинформации.
Како прво, кога имаш во некоја задача множење, делење, собирање и вадење, прво множеш и делиш, па потоа собираш и вадиш.
Како второ, изразот 4-4/2-2 уште на почетокот нема смисла затоа што во именител имаш 0. 2-2=0 ако не си знаел. А штом во именител некоја дропка има 0 таа дропка е недефинирана и не може да се реши.
Како трето, научи ги 1 и 2 на памет како оче наш ако сакаш да биде човек од тебе.
Како четврто, да ти се м*чам во дигитронот кој ти покажал 48.
Дечко, дај земи убиј се и не ја загадувај веке темава со твоите детски глупи постови. Врска немаш од математика.
Не го билдај форумов со дезинформации.
Како прво, кога имаш во некоја задача множење, делење, собирање и вадење, прво множеш и делиш, па потоа собираш и вадиш.
Како второ, изразот 4-4/2-2 уште на почетокот нема смисла затоа што во именител имаш 0. 2-2=0 ако не си знаел. А штом во именител некоја дропка има 0 таа дропка е недефинирана и не може да се реши.
Како трето, научи ги 1 и 2 на памет како оче наш ако сакаш да биде човек од тебе.
Како четврто, да ти се м*чам во дигитронот кој ти покажал 48.
Neznam za drugite, ama jas te poddrzuvam totalno, se pravat pametni, a ustvari vrska nemaat.Zasto me degradiras sega, jas pristapuvam so argumenti a ti so navredi
A za digitronot orginal e:smir:
I'm cool man, i'm cool. But somebody else is notА со шублер проба?! ...или и така 49?!
дечко, ајде олади .... хахахаха
иначе темава одамна заврши ... само некој ко тебе онака некогаш, чат пат знае да се исфрустрира. А како петто ... кој ја знае оче наш?!
Ne bidi dvolicen:nenene:
Ако го кратиш 2 со 2 и 2 со 2 тогаш ќе биде (2+2)x(1-1) врз 1-1.1-1=0 а со нула не се деле.Така да.
Od kaj pa sea so nula ne se deli, prv pat slusam nikoj do sega ne mi posoci na toaАко го кратиш 2 со 2 и 2 со 2 тогаш ќе биде (2+2)x(1-1) врз 1-1.1-1=0 а со нула не се деле.Така да.![]()
Prasaj go 4ak noris dali ne se deli so 0. I pisi na msn, ne bidi peder. Pederiste.Od kaj pa sea so nula ne se deli, prv pat slusam nikoj do sega ne mi posoci na toa![]()
Rasipano mi e msnto, koga pisuvam na nekoj avtomatski mu stigaPrasaj go 4ak noris dali ne se deli so 0. I pisi na msn, ne bidi peder. Pederiste.![]()