0.99(9) = 1 !!

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сепак мислам дека 4+2*5=47:toe:
Дечко, дај земи убиј се и не ја загадувај веке темава со твоите детски глупи постови. Врска немаш од математика.
Не го билдај форумов со дезинформации.
Како прво, кога имаш во некоја задача множење, делење, собирање и вадење, прво множеш и делиш, па потоа собираш и вадиш.
Како второ, изразот 4-4/2-2 уште на почетокот нема смисла затоа што во именител имаш 0. 2-2=0 ако не си знаел. А штом во именител некоја дропка има 0 таа дропка е недефинирана и не може да се реши.
Како трето, научи ги 1 и 2 на памет како оче наш ако сакаш да биде човек од тебе.

Како четврто, да ти се м*чам во дигитронот кој ти покажал 48.

Stisnav za dekaden i mi izlaga 48:toe:
А со шублер проба?! ...или и така 49?!

Дечко, дај земи убиј се и не ја загадувај веке темава со твоите детски глупи постови. Врска немаш од математика.
Како прво, кога имаш во некоја задача множење, делење, собирање и вадење, прво множеш и делиш, па потоа собираш и вадиш.
Како второ, изразот 4-4/2-2 уште на почетокот нема смисла затоа што во именител имаш 0. 2-2=0 ако не си знаел. А штом во именител некоја дропка има 0 таа дропка е недефинирана и не може да се реши.
Како трето, научи ги 1 и 2 на памет како оче наш ако сакаш да биде човек од тебе.

дечко, ајде олади .... хахахаха

иначе темава одамна заврши ... само некој ко тебе онака некогаш, чат пат знае да се исфрустрира. А како петто ... кој ја знае оче наш?!

Zasto me degradiras sega, jas pristapuvam so argumenti a ti so navredi:toe:
A za digitronot orginal e:smir:

А со шублер проба?! ...или и така 49?!

дечко, ајде олади .... хахахаха

иначе темава одамна заврши ... само некој ко тебе онака некогаш, чат пат знае да се исфрустрира. А како петто ... кој ја знае оче наш?!
I'm cool man, i'm cool. But somebody else is not ;)

Ред Девил, you kicking asses, најозбилно. :pos2:

28 страни за безвезна ствар еј :tapp:
Бетер од малечки деца сте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom