♛ Shanghai Rolex Masters ♛ | 05.10. - 14.10.2012 |

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
каков клет народ ќе беше ова се да уништуват, да се закануват .... максимално разочарана сум :(

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Си ја намести чоекот за кладилници, шо има лошо во тоа? ;)
За што си ја намести на кладилници, шо зборите, Гаске е меѓу 20 тенисери, играше со некој анонимус од америка..

А

Анноун

Гостин
значи уште синоќа бев фрапиран од тоа што монако го правеа фаворит против вердаско , и пак не го изиграв . Ок е тоа што Монако има добра сезона , ама па на брза подлога е жив просек.

Леле Андерсон - Иснер резултатот :facepalm: . Без брејк цел меч , максимални 39 гема .

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
значи уште синоќа бев фрапиран од тоа што монако го правеа фаворит против вердаско , и пак не го изиграв . Ок е тоа што Монако има добра сезона , ама па на брза подлога е жив просек.

Леле Андерсон - Иснер резултатот :facepalm: . Без брејк цел меч , максимални 39 гема .
Јас си го пишав 2ка, во тип на денот провери го тикетот :D

За што си ја намести на кладилници, шо зборите, Гаске е меѓу 20 тенисери, играше со некој анонимус од америка..
Па се мислеше на тоа дека е изненаден од победата на Гаске бидејќи изгуби од Chang на минатиот турнир кој денеска се посрамоти против Лу (0-6 2-6). Тој беше целиот муабет, се мисли дека ја намести против Chang минатата недела. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
E тоа е таа младина, ќе освои турнир, а на наредниот ќе го нема никаде.. Нишикори:tapp:
Новак лесно против Бугаринот Димитров, Багдатис ме изненади, одиграа со Раониќ исто како овие вчера што беа Андерсон - Иснер, максимални гемови..
Во 14часот би требало да започни Федерер - Лу.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Камен од камен губи, Симон од Долгополов, 3-6 4-6. Леле, да не знаеш што да очекуваш.

Утре, очекувајте Вердаско да го смети и Чилич. :D :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Па ништо чудно, Вердаско е многу подобар тенисер од
Чилич но како што кажа вчера коментаторот на Спорт Клуб Вердаско има проблем во главата, значи ментални проблеми, многу му паѓа самодовербата, лесно се нервира итн итн. Присетете се во 2009 година како играше Фернандо и ќе ви стане јасно за каков тенисер се работи. Он е материјал за први 10 но штета што нема јака психа. Згора на се игра страшно убав тенис за око, со многу атрактивни поени и има многу добра техника.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Го изгледав мечот, Федерер вс Лу, сеуште Федерер не е во потребната форма, но многу пријатно сум изненаден од подлогата, доста побрза него што оечкував, браво!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Јас го гледам моментално мечот Типса-Троицки и се чудам како може овој Троицки тенис да игра. Поголемо дрво немам видено, шупелка права.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
После некој ќе рече исфрустрирани биле родителите на Новак. :icon_lol:
Немам проблем да то изговорим. Тачно је, Федерер је бољи од Надала и број титула то потврђуе. Али, исто тако, сезона је саткана у Роџерову корист, јер је много више турнира који се одржавају на супербрзим подлогам него било којих других, сматра стриц и бивши тренер Рафаела Надала Тони.
Иначе шо се однесува до Троицки, во мизерна форма е оваа година, кој стигна го плеска. А и очекувано беше да загуби од Типса, овој вториот се бори за влез на завршниот турнир во Лондон, знаеме дека 9то место на АТП ранкингот за оваа година го носи на тој турнир, бидејќи Надал сигурно нема да е во игра.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
ЛОЛ, Тони се избрукал. Кои се тие терени кои се супербрзи бре? тресе зелени.

А

Анноун

Гостин
Да ми кажат дека морам да играм Tennis Deathmatch против играч од топ1000 , знаете ли кој би избрал?
Знам дека помисливте на Магдинчев или Русевски . Не.
Троицки ќе го зеам . Губи ко грчка од кој стигне .

Конечно турнир со навистина брза подлога, а ?
Со оглед на тоа што во два дена имавме 2 меча со 39 гемови .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom