- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.917
- Поени од реакции
- 116.332
LOL
Си ја намести чоекот за кладилници, шо има лошо во тоа?Па од тоа сум изненаден.
За што си ја намести на кладилници, шо зборите, Гаске е меѓу 20 тенисери, играше со некој анонимус од америка..Си ја намести чоекот за кладилници, шо има лошо во тоа?![]()
Јас си го пишав 2ка, во тип на денот провери го тикетотзначи уште синоќа бев фрапиран од тоа што монако го правеа фаворит против вердаско , и пак не го изиграв . Ок е тоа што Монако има добра сезона , ама па на брза подлога е жив просек.
Леле Андерсон - Иснер резултатот. Без брејк цел меч , максимални 39 гема .
Па се мислеше на тоа дека е изненаден од победата на Гаске бидејќи изгуби од Chang на минатиот турнир кој денеска се посрамоти против Лу (0-6 2-6). Тој беше целиот муабет, се мисли дека ја намести против Chang минатата недела.За што си ја намести на кладилници, шо зборите, Гаске е меѓу 20 тенисери, играше со некој анонимус од америка..
Иначе шо се однесува до Троицки, во мизерна форма е оваа година, кој стигна го плеска. А и очекувано беше да загуби од Типса, овој вториот се бори за влез на завршниот турнир во Лондон, знаеме дека 9то место на АТП ранкингот за оваа година го носи на тој турнир, бидејќи Надал сигурно нема да е во игра.Немам проблем да то изговорим. Тачно је, Федерер је бољи од Надала и број титула то потврђуе. Али, исто тако, сезона је саткана у Роџерову корист, јер је много више турнира који се одржавају на супербрзим подлогам него било којих других, сматра стриц и бивши тренер Рафаела Надала Тони.