Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Чорбаџи ...Се изначитав на темава смешки, глупости и пристојни спротивни мислења... но ниедно од нив не ми личи на искрено или барем доволно издржано. Без разлика...
Мое искрено сочуство на оние кои се изјаснија на темава дека не сакаат девојка им да биде “курва во нивниот кревет“... и не се секирајте, без срам прашајте ме уз чорба pos: Divajn) дали девојка ми е курва во кревет, со задоволство и голема радост ќе ви кажам... бетер од курва е... феноменална е, и ич око нема да ми трепне.
А постови неиздржани сега вие слободно пишувајте си, и кажувајте нешто како...
... и ќе си бидете среќни и задоволни.
Само ве молам не ме цитирајте (уствари никој нема ни да прочита до крај), и немојте да ме убедувате дека не сакате “курва во кревет“, односно дека не сакате девојка ви да ве задоволува орално, дека не сакате да ве гребе по грб додека сте врз неа, и дека мразите кога испушта звуци додека имате секс.
Не ме убедувајте дека омилената фантазија ви е како девојка ви/та лежи во кревет и не мрда... (совет: проверете дали е жива...)
Туку за болдираното ... ако е тоа за тебе курва во кревет, во ред, но мислам дека за таква природна работа нема потреба од таков епитет!
Креативен си барем ти и сигурна сум дека многу подобар термин би нашол за твојата девојка. Сигурно сакаш да не те асоцира на нешто грдо, кога ќе ја наречеш така, нали?
И да, и уз чорба ќе го разгледаме нашиов конфликт со задоволство ...:kiss: