Треба Бога да молите да не ви дојдат Србите и да пуштат вода. Знаeме сите како го добивте Косово на тацна и колку ве бива за борба. Со целата логистичка поддршка на НАТО, со сите платеници, пак не успеавте а го завземете како што планираа Американците, пази заедно со војската на Албанија.Абе заебавајте се вие
Шо ме цитираш мене бе јас не сум албанецТреба Бога да молите да не ви дојдат Србите и да пуштат вода. Знаeме сите како го добивте Косово на тацна и колку ве бива за борба. Со целата логистичка поддршка на НАТО, со сите платеници, пак не успеавте а го завземете како што планираа Американците, пази заедно со војската на Албанија.
Демек сега сте ептен јаки кога други ве бранат и ви даваат буквално се’, па ќе одите етнички да ги чистите. Буквално одаботувате за Геманија и Америка, башибозук во класична смисла на зборот, а истото сте го правеле во турско.
Србија го изгуби Косово, сега прашањето е како да ја легализираат загубата. Иако тешко ми е да поверувам, може ќе има “јунак“ утре што официјално ќе го даде, ништо веќе не ме чуди.
Се заебаваме.Абе заебавајте се вие
Еве една вест од пред 1 год. која очигледно не си ја прочитал.турција дејствува само во сенка, поради исламот, можеби ќе реагира ако уса тоа го побара од нејзе само од воздух, ама турски војник нема да влезе било каде на балканот, дури ни во гејција.
Turci uzimaju 'Bondstil'
Opasno: Američko napuštanje Kosova može da ugrozi bezbednost tamošnjih Srba, smatraju stručnjaci.
http://www.pressonline.rs/info/politika/196076/turci-uzimaju-bondstil.html