- Член од
- 25 ноември 2010
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 27
последните 5-6 дена батеријата на лаптопот ми се полни само до 82 % и повеќе не. дали проблемот е до батеријата или до нешто друго... ? нека пише некој што се разбира...
можно е... ама пак немат ни 2 месеци кај шо го земав лаптопот... :/До батеријата.
ништо не разбрав од ова.. ај ако знаеш како да направам пиши овде... :se_ molamПробај ова може ќе ти помогне http://www.laptops-battery.co.uk/blog/calibrate-laptop-battery/
Пробај извади ја и пак стави ја батеријата. Сепак, до батеријата е во секој случај.можно е... ама пак немат ни 2 месеци кај шо го земав лаптопот... :/
можно е... ама пак немат ни 2 месеци кај шо го земав лаптопот... :/
1 година... ама го земав од амц... пошто читам по форумиве дека тие имаат шкарт роба и мислам дека и тоа е проблемот... ://///Аман бе човек колку гаранција има лап - топот?
Епа тогаш за да не дигаш одма џева на нов лап топ почекај уште 4-5 месеци и ако не се опраи тогаш носи го а сеа не вреди може ќе го биде па ќе се каеш оти си ја искористил гаранцијата за без потреба тоа е прилично ситна работа можно е да се оправи така да тоа ти е мој предлог 2-3 месеци пред да истече гаранцијата ако не го бидне со лаптопчето право во амц и готово...1 година... ама го земав од амц... пошто читам по форумиве дека тие имаат шкарт роба и мислам дека и тоа е проблемот... ://///
абе јас вчера го носев во амц и ми рекоа од таму донеси го среда, ке го пратиме скопје од прилика месец дена ке траело то... сега незнам шо да прам сакам да го носам ама 1 месец тешко да издржам...Епа тогаш за да не дигаш одма џева на нов лап топ почекај уште 4-5 месеци и ако не се опраи тогаш носи го а сеа не вреди може ќе го биде па ќе се каеш оти си ја искористил гаранцијата за без потреба тоа е прилично ситна работа можно е да се оправи така да тоа ти е мој предлог 2-3 месеци пред да истече гаранцијата ако не го бидне со лаптопчето право во амц и готово...![]()
Незнам другар јас ти кажав како мислам јас да напраиш ти како сакашабе јас вчера го носев во амц и ми рекоа од таму донеси го среда, ке го пратиме скопје од прилика месец дена ке траело то... сега незнам шо да прам сакам да го носам ама 1 месец тешко да издржам...![]()
надвор од темава малце... колку е од прилика да купиш една батерија за лаптоп...Незнам другар јас ти кажав како мислам јас да напраиш ти како сакаш![]()
е сега и јас незнам шо да прам... појке ми се прајт кејф да купам нова ама пак скапи се.. а пак од друга страна немам мн верба во амц... и + еден вработен почна да ми се бунит и ми велит незнам зошто ти пречит то... ме изнервира ама ајде се воздржав... па јас не го зедов и да ми се расипит и пак да ми е сеедно... али пак ке видам шо ке прам...Ауууууу брат тоа мислам дека е нешто поскапо докај 3 000 денари ќе те фати
P.S- можда ќе најдеш по ефтина ама тешко дури има и по 4 - 5 000 денари