+11. Ќе отидеме во Белград и во некој студентски дом во женското крило, ќе трчаме голи.
2. Ќе ги паднам трите испити.
3. Пак ќе останам без глас едно 3-4 дена.
4. Притисокот ќе ми се качи над 170
Џени ќе станеш фан на серииве како ти тргнало, кај за кошарка, па сеа ракомет, а што следи цела Олимпијада, кога ти е роѓенден да ти купам една компилација Турско-шпански серии А?Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva
Za Olimpijada drugo ke pravam LOI ima od 8 sabajle do 12 vecer, ke nemam vreme za serii osven ako ne uklucam picture in picture na tvtoЏени ќе станеш фан на серииве како ти тргнало, кај за кошарка, па сеа ракомет, а што следи цела Олимпијада, кога ти е роѓенден да ти купам една компилација Турско-шпански серии А?
Зарем стварно си спремна на овакво нешто ?Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva
AhamЗарем стварно си спремна на овакво нешто ?
Има у сабота и недела да гледаш , кога ги репризираат 5те епизоди од неделата наеднаш . Испукај си пуканки и уживај во саботното попладне 5 саата , важи?Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva
Nema gajle navistina, si stojam uvek do zborot, koj me poznava, znae samo da vlezeme i ke bide ovaИма у сабота и недела да гледаш , кога ги репризираат 5те епизоди од неделата наеднаш . Испукај ис пуканки и уживај во саботното попладне 5 саата , важи?